SEX

Δώδεκα απίστευτες αλήθειες που δεν ξέρατε για το μεγάλο… στήθος! (video+photos)

Δώδεκα απίστευτες αλήθειες που δεν ξέρατε για το μεγάλο… στήθος! (video+photos)

Μπορεί η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών να βλέπει το μεγάλο στήθος στις γυναίκες ως δώρο… Θεού για τους ίδιους, ωστόσο αυτές το αντιλαμβάνονται μάλλον αλλιώς.

Για την ακρίβεια, το βλέπουν περισσότερο ως αβάσταχτο… βάρος, το οποίο είναι καταδικασμένες να κουβαλούν σε όλη τους τη ζωή!

Γιατί μπορεί το μεγάλο στήθος να γυρίζει τα… μάτια του πάντα φιλοθεάμονος ανδρικού κοινού, καθώς όσο μεγαλύτερο είναι (εντός φυσιολογικών ορίων), τόσο πιο σέξι κάνει μια γυναίκα, αλλά και τόσο περισσότερο τον ελκύει ερωτικά, στο άλλο όμως φύλο δεν έχει την ίδια… βαρύτητα!

Και πώς όχι, όταν τα μεγάλα στήθη εμποδίζουν αφάνταστα (για τους άνδρες) αρκετές καθημερινές δραστηριότητες των γυναικών, ενώ παράλληλα επιβαρύνουν και την ψυχολογία τους.

Το site Buzzfeed συγκέντρωσε, μάλιστα, και παρουσιάζει τα 12 σημαντικότερα προβλήματα των γυναικών με μεγάλο στήθος. Προσοχή όμως γιατί θα τα καταλάβουν μόνο όσες γυναίκες έχουν πραγματικά μεγάλο στήθος!

1. Δεν έχουν όλες οι γυναίκες όμορφα και καλοσχηματισμένα πλούσια… ελέη. Συγκεκριμένα, εκεί έξω… κυκλοφορούν δεκάδες σχήματα: από σακούλες με άμμο μέχρι πυραμίδες από ζελέ. Και φυσικά δεν είναι και αυτό που θα λέγαμε επιτομή της ομοιομορφίας και της αισθητικής, απέχοντας έτη φωτός από αυτό που δείχνουν οι διαφημίσεις.

2. Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος, όχι μόνο δυσκολεύονται να βρουν το κατάλληλο σουτιέν, αλλά και να το χρησιμοποιήσουν!
Σύμφωνα με τους πωλητές, πρέπει να τα πλένουν ξεχωριστά από τα υπόλοιπα ρούχα, να αγοράζουν ένα καινούργιο κάθε έξι μήνες, να το ρυθμίζουν κάθε φορά που το φορούν και να είναι σφιχτό στην πλάτη.

Αντί αυτών οι γυναίκες στην πραγματικότητα πλένουν τα σουτιέν μαζί με όλη την μπουγάδα, τα φορούν μέχρι να χαλάσουν, τα προσαρμόζουν μια φορά κάθε δέκα χρόνια και στο τέλος προτιμούν μόνο το πιο άνετο!

stithos1

3. Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος συμβιβάζονται να φορούν τον πιο άσχημο στηθόδεσμο της αγοράς. Αν βέβαια καταφέρουν και βρουν το σωστό μέγεθος πριν τον χρυσοπληρώσουν. Όσο για τα μπικίνι, το απόλυτο… δράμα.

stithos2

4. Τα μεγάλα στήθη δεν συμβιβάζονται ποτέ, δεν συμμορφώνονται σε υποδείξεις, παίρνουν το δικό τους δρόμο και διατηρούν αποστάσεις μεταξύ τους, λες και είναι τσακωμένα! Κανένα μάλιστα σουτιέν δεν μοιάζει ικανό να φτιάξει τη σχέση τους (ένα όμορφο μπούστο) με το αρμονικό σχίσιμο στη μέση του. Όταν ξαπλώσουν, δε, νέα… δράματα!

stithos3

5. Και σαν να μην είναι ικανά όλα αυτά τα δράματα, στο παιχνίδι δεν έχει μπει ακόμα η δύναμη της βαρύτητας που τα εξαφανίζει κάπου στα… πλευρά!

6. Ο στηθόδεσμος δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κάνει τις γυναίκες με μεγάλο στήθος να αισθανθούν ασφαλείς. Ο κίνδυνος μιας καταστροφής ελλοχεύει πάντα, ενώ τα μεγάλα στήθη είναι και ατίθασα, πανάθεμά τα!

stithos6

7. Το καλό είναι ότι όταν οι γυναίκες με πλούσια τα ελέη απαλλαγούν από το στηθόδεσμο τους μπορούν να παίξουν μαζί τους, αντίθετα με τις κοινές θνητές. Έχουν τη δυνατότητα να τα ενώσουν μεταξύ τους, να τα σηκώσουν θυμίζοντας κάτι από κορσέ… Αναγέννησης, να τα βάλουν στο πλάι, να ανεβάσουν το ένα πάνω και το άλλο να το πιέσουν προς τα κάτω, όπως και ό,τι άλλο σκαρφιστούν. Ναι, συμφωνούμε μαζί σας, τρελό κέφι…

8. Άλλο ένα… καλό! Τα ρούχα των γυναικών δεν έχουν συνήθως τσέπη, αλλά τα μεγάλα σουτιέν μπορούν να τις αντικαταστήσουν. Και δεν πάει ο νους σας τι μπορεί να… αποθηκεύσει μία γυναίκα στο στηθόδεσμό της!

stithos7

9. Τα μπικίνι είναι ακόμα μεγαλύτερος εχθρός για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος. Γιατί μπορεί τα σουτιέν να τα βρίσκουν σχετικά εύκολα, ωστόσο στα μπικίνι είναι σχεδόν αδύνατο να βρουν κάποιο που να τους ταιριάζει! Και γι΄αυτό βέβαια φταίνε τα στερεότυπα και οι καμπάνιες με τα μικροσκοπικά μοντέλα. Πού να καταλάβουν αυτές από πραγματικά μεγάλο στήθος!

stithos9

10. Το να βγάζουν το στηθόδεσμο αμέσως μόλις μπουν στο σπίτι μετά από μία κουραστική ημέρα είναι ίσως το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο και μαρτυρά τη δυσκολία του να κουβαλάς κάτι τέτοιο όλη την ημέρα.

stithos10

11. Ο περισσότερος κόσμος έχει μία παράξενη ιδέα για το τι αντιπροσωπεύουν οι θηλές στο στήθος. Η διαφορά, μάλιστα, μεταξύ του αποδεκτού και του κοινωνικά κατακριτέου είναι εξαιρετικά δυσδιάκριτη και δυσνόητη…

12. Κάποιες φορές ωστόσο ακόμα και τα θεόρατα… βουνά βρίσκουν τη συμμετρία τους και δείχνουν πραγματικά ωραία (με τα κατάλληλα ρούχα). Τότε είναι που οι γυναίκες αισθάνονται όμορφες και καλά με τον εαυτό τους, με ό,τι μέγεθος και αν προικίστηκαν…

stithos11

Σχετικές ειδήσεις