SEX

Το νέο προϊόν που θα φέρει επανάσταση στο σεξ όταν οι γυναίκες…

Το νέο προϊόν που θα φέρει επανάσταση στο σεξ όταν οι γυναίκες…

Τα ταμπόν είναι πολύ χρήσιμα, αλλά σύμφωνα με έρευνες, ίσως και να μην είναι τόσο αθώα όσο θα ήθελαν να πιστεύουν οι γυναίκες.

Γεμίζουν τους χώρους υγειονομικής ταφής, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ έχει έρθει επιτέλους η ώρα οι γυναίκες να σταματήσουν να ντρέπονται γι’ αυτό

Υπολογίζεται, δε, πως μία γυναίκα χρησιμοποιεί περίπου 12,000 ταμπόν στη ζωή της, ενώ εάν τα βάλετε στη σειρά θα ξεπεράσουν… ουρανοξύστη!

Η εναλλακτική στην τυραννία των ταμπόν είναι μία συσκευή που θα μπορεί να φοριέται για 12 ώρες. Λέγεται Flex και θα κοστίζει $15 το πακέτο των 3. Περισσότερο από τα συνηθισμένα ταμπόν, ωστόσο αντίθετα με τα υπόλοιπα προϊόντα, είναι φτιαγμένο ειδικά για το σεξ κατά τη διάρκεια της περιόδου. Κάτι που οι άλλες εταιρίες δεν μπορούν να ανταγωνιστούν.

Ήδη έχουν γίνει δοκιμές και τα αποτελέσματα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Χιλιάδες γυναίκες έχουν γραφτεί στην ιστοσελίδα της εταιρίας, με τις παραγγελίες να έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες τους.

flex2

Πιστεύουν μάλιστα πως θα μπορέσουν να κοιτάξουν στα μάτια τους υπόλοιπους κολοσσούς που κατέχουν μερίδιο περίπου 15 δισεκατομμυρίων δολαρίων στη βιομηχανίας της γυναικείας υγιεινής.

Η εταιρία ωστόσο παραδέχεται πως της είναι δύσκολο να βρει επενδυτές – οι οποίοι είναι κυρίως άντρες – καθώς «χλομιάζουν όταν τους μιλάς για περίοδο»…

Επίσης, υπάρχουν και αρκετά θέματα γραφειοκρατίας μέχρι να μπορέσει να φτάσει το Flex στα ράφια.

Παρά τις δυσκολίες όμως, οι υπεύθυνοι της εταιρίας δεν το βάζουν κάτω, στοχεύοντας να σπάσουν όλα τα δεσμά που σχετίζονται με την υγεία της γυναίκας. Και όπως λένε: «είναι ένα πολύ παράξενο ταξίδι»…

Πηγή: ozy.com, fanpage.gr

Σχετικές ειδήσεις