SEX

Η νέα μόδα στο σεξ: Δεν φαντάζεστε πώς μπορούν να σας κάνουν στοματικό χρησιμοποιώντας μόνο ένα…

Η νέα μόδα στο σεξ: Δεν φαντάζεστε πώς μπορούν να σας κάνουν στοματικό χρησιμοποιώντας μόνο ένα…

Μπορεί η τεχνολογία να έχει εισβάλει για τα καλά στο κρεβάτι και τη σεξουαλική ζωή των ανθρώπων, ωστόσο τα ευφάνταστα μυαλά που κατεβάζουν όλο και πιο πρωτοποριακές ιδέες φαίνεται πως είναι αστείρευτα!

Γιατί ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι δημιουργήθηκε εφαρμογή η οποία προσφέρει στοματικό σεξ… από απόσταση.

Και είναι μάλιστα τόσο απλό: απλά γλύφετε την οθόνη του κινητού σας!

Η απόσταση δεν θα είναι έτσι ποτέ ξανά πρόβλημα για ένα ζευγάρι με αυτήν την εφαρμογή που εκτοξεύει την έννοια του τηλεφωνικού σεξ και της απόλαυσης σε άλλο επίπεδο.

Όσο για το πώς λειτουργεί; Ο χρήστης (αφού καλύτερα απολυμάνει) γλύφει την οθόνη του κινητού του (καλύτερα επίσης να μην τον βλέπει κανείς) και η εφαρμογή καταγράφει τις δονήσεις της γλώσσας!

Αντίθετα, δε, με αυτήν των εμπνευστών του στην «O-Cast», δεν θέλει και πολλή φαντασία για να σκεφτείτε πού καταλήγουν οι δονήσεις αυτές (μέσω ενός δονητή* και bluetooth)…

Εύλογα λοιπόν θα σκεφτεί κάποιος «τι διαφορά έχει από έναν δονητή» και η απάντηση βρίσκεται φυσικά στην τεχνική του… εργάτη.

stomatiko

«Είναι το iTunes για το στοματικό σεξ», αναφέρει εκπρόσωπος της εταιρείας και εξηγεί: «Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλό σας, αλλά με το να γλείφετε το τηλέφωνο δημιουργείται μεγαλύτερη δόνηση. Αν η οθόνη του τηλεφώνου σας είναι καθαρή, τότε θα πρέπει να είστε εντάξει».

Μόνο που υπάρχει κάποιος χρονικός περιορισμός για το ζευγάρι και εδώ είναι και η μεγαλύτερη ένσταση. Γιατί τι μπορεί να… προλάβει κάποιος σε μόλις 60 δευτερόλεπτα;

«Μου άρεσε πάρα πολύ. Τίποτα δεν είναι όπως το πραγματικό, αλλά είναι χρήσιμο όταν το άλλο άτομο είναι πολύ μακριά», εκμυστηρεύτηκε πάντως γεμάτο ενθουσιασμό μια Αμερικανίδα που δοκίμασε την εφαρμογή.

Αν πάντως θέλετε να τη δοκιμάσετε και εσείς, *ο φορητός δονητής Lush πωλείται έναντι 100 δολαρίων, ενώ πρέπει να ξέρετε ότι απευθύνεται αποκλειστικά για τις γυναίκες, αφού η προσπάθεια της O-Cast να ευχαριστήσει τους άνδρες απέτυχε παταγωδώς…

oral

Σχετικές ειδήσεις