SEX

«Βόμβα»: Ποιο reality κόβεται επειδή ανακάλυψαν ότι παίκτρια έκανε σεξ με συμπαίκτη της

«Βόμβα»: Ποιο reality κόβεται επειδή ανακάλυψαν ότι παίκτρια έκανε σεξ με συμπαίκτη της

Η Ελληνοαμερικανίδα Κορίν Ολύμπιος τίναξε στον «αέρα» το ριάλιτι του ABC, «Bachelor in Paradise», αφού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τις σεξουαλικές της ορμές και προέβη σε σεξουαλικές περιπτύξεις με έναν συμπαίκτη της.

Όπως ανακοίνωσε χαρακτηριστικά το τηλεοπτικό δίκτυο, την Κυριακή 11 Ιουνίου διέκοψε τα γυρίσματα της ερχόμενης σεζόν, καθώς ενημερώθηκε για «παραπτωματική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων».

Μάλιστα, η παραγωγή και παίκτες είχαν ταξιδέψει μέχρι το Μεξικό για να γυρίσουν τη νέο σεζόν. Στις 4 Ιουνίου όμως, την πρώτη μέρα των γυρισμάτων η Ελληνοαμερικανίδα Κορίν Ολύμπιος και ο ΝτεΝάριο Τζάκσον ήρθαν... πολύ κοντά. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το σκανδαλοθηρικό σαιτ TMZ, σε αυτή τη σεζόν θα παρακολουθούσαμε την προσπάθεια του συγκεκριμένου παίκτη να προσεγγίσει την Ελληνοαμερικανίδα.

corinne

Οι δυο τους, μάλλον βιάστηκαν και κατά τη διάρκεια μιας συνάντησής τους στο μπαρ του ξενοδοχείου, άρχισαν να «χαϊδεύονται» έντονα. Μάλιστα, πολύ γρήγορα τα πράγματα ξέφυγαν και οι δύο παίκτες έβγαλαν τα ρούχα τους στην πισίνα του μπαρ. Όπως αποκαλύπτει το TMZ η Κόνι έκανε και στοματικό έρωτα στον συμπαίκτη της, με τις κάμερες να καταγράφουν την σκηνή.

Η Κόριν μια ημέρα μετά το περιστατικό, είπε ότι είχε πιει τόσο πολύ που ήταν σε «κατάσταση μπλακ άουτ» και ότι όλο αυτό που συνέβη με τον ΝτεΜάριο μπορεί να έγινε «χωρίς να έχει πλήρη συναίσθηση», όπως αναφέρει το ΤΜΖ. Εξήγησε, δε, ότι δεν θυμόταν τίποτα και ότι έμαθε τι συνέβη την επόμενη ημέρα, όταν οι άλλοι διαγωνιζόμενοι της είπαν τι είχε γίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον ΝτεΜάριο.

corin2

Η Κορίν δεν κατηγορεί τον ΝτεΜάριο, επειδή ήταν επίσης πού πιωμένος, αλλά ρίχνει την ευθύνη αποκλειστικά στους παραγωγούς που επέτρεψαν να ξεφύγει εκτός ελέγχου η κατάσταση -μάλιστα, όπως είπε, ήδη έχει προσλάβει δικηγόρο!

Μετά από όσα συνέβησαν, η Warner Bros., που έχει την παραγωγή του ριάλιτι, διέκοψε τα γυρίσματα. «Αναστείλαμε την παραγωγή και κάνουμε διεξοδική έρευνα των κατηγοριών αυτών», επεσήμανε η Warner Bros. σε ανακοίνωσή της. «Οταν η έρευνα ολοκληρωθεί, θα λάβουμε τα απαραίτητα μέτρα σε απάντηση».