SEX

Δημοσιογράφοι στα... άδυτα του φεστιβάλ σεξουαλικής ανταλλαγής ζευγαριών (pics)

Δημοσιογράφοι στα... άδυτα του φεστιβάλ σεξουαλικής ανταλλαγής ζευγαριών (pics)

Βάζουμε στοίχημα ότι σίγουρα δεν έχεις ακούσει ποτέ για το Swingfields.

Το Swingfields είναι το αυτοαποκαλούμενο «πραγματικό και μεγαλύτερο φεστιβάλ σεξουαλικής ανταλλαγής ζευγαριών στη Βρετανία», αλλά πολύ σπάνια γίνεται λόγος γι’ αυτό.

Σύμφωνα με τη βρετανική Daily Star, το φεστιβάλ πραγματοποιείται σε ιδιωτική περιοχή και αμέσως μόλις εξασφαλίσει κανείς εισιτήριο, του αποστέλλεται ένα ασφαλές link με την ακριβή τοποθεσία του φεστιβάλ.

Το κυριότερο, όμως, είναι ότι οι διοργανωτές του δέχονται κόσμο μόνο με προσκλήσεις και μόνο ζευγάρια που συνηθίζουν να κάνουν σεξ με άλλα ζευγάρια παράλληλα με τη σχέση τους.

Όταν μπεις στο Swingfields απαγορεύεται η χρήση κινητού τηλεφώνου και, όπως είναι φυσικό δεν επιτρέπεται η είσοδος σε έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ.

Ένας από τους ιδρυτές του φεστιβάλ, ο Μάικ, αποκάλυψε πως συνέλαβε την ιδέα για το Swingfields, ενώ καθόταν σε μια παμπ.

«Σκεφτόμασταν να πάμε ένα ταξίδι για κάμπινγκ, η παρέα μου κι εγώ. Τελικά, η κουβέντα κατέληξε στα φεστιβάλ. Υπάρχουν φεστιβάλ σχεδόν για τα πάντα, αλλά κανένα για την κοινότητα των ενηλίκων. Είδαμε ένα άνοιγμα στην αγορά κι έτσι τρυπώσαμε και το εκμεταλλευτήκαμε!», είπε.

Όσο για το κόστος του φεστιβάλ; Το εισιτήριο για τις γυναίκες φτάνει τις 115 λίρες (περίπου 131 ευρώ), ενώ για τους άνδρες το αντίστοιχο κόστος είναι πιο «τσιμπημένο» και φτάνει για τρεις ημέρες τις 170 λίρες (περίπου 194 ευρώ).

Σχετικές ειδήσεις