SEX

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες! H βίλα της ακολασίας - Όργια παντού

Αποκαλυπτικές φωτογραφίες! H βίλα της ακολασίας - Όργια παντού

Ο τιμοκατάλογος των parties με τα μαστίγια και τις μάσκες

Επιτέλους μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει μέσα στο πιο διάσημο σεξ κλαμπ του Μπέβερλι Χιλς, το SNCTM, το οποίο είναι γνωστό για τους διάσημους επισκέπτες του, μεταξύ των οποίων και η Gwyneth Paltrow.

Τα σαδομαζοχιστικά σόου και οι τσουχτερές τιμές των παρεχόμενων υπηρεσιών παρουσιάζονται στο νέο ντοκιμαντέρ που θα βγει σε λίγο στις οθόνες μας!

44D416DE00000578 0 image a 10 1506629852768

Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Ντάμο Λόουνερ περιγράφει on camera τι ακριβώς συμβαίνει στη λέσχη, στην οποία για να μπει κάποιος θα πρέπει να πληρώσει ετήσια συνδρομή, η οποία ξεκινάει από 12.000 δολάρια και φτάνει τα 75.000 δολάρια.

Μεταμφιεσμένα σέξι κορίτσια, «δασκάλες» και ερωτικά μαθήματα είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που έχει το μενού, ενώ σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο ιδιοκτήτης που είναι πατέρας δύο παιδιών και χωρισμένος, υπάρχουν ειδικοί που σχεδιάζουν τα show που γίνονται στη Λέσχη.

Στην ουσία το ντοκιμαντέρ ασχολείται με τη ζωή του ιδιοκτήτη και πώς καταφέρνει να ισορροπήσει τη δουλειά με την πατρότητα. Μεταξύ άλλων, ο Λόουνερ αποκάλυψε πως από το κλαμπ έχει περάσει και η πασίγνωστη Αμερικανίδα ηθοποιός Gwyneth Paltrow με τον σύντροφό της και παραγωγό του Glee, Μπραντ Φάλχουκ, με τον οποίο παρακολούθησαν ένα ζωντανό σόου.

Ο ίδιος και το προσωπικό του απαγορεύονται να συμμετέχουν σε σεξουαλικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεών τους, αλλά, σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο New York Post, οι ίδιοι μπορούν να παρακολουθούν.


Τα ανώτερα μέλη του συλλόγου, που αποτελούνται από 11 άνδρες και μία γυναίκα έχουν πρόσβαση σε ιδιωτικά δωμάτια, φορούν ένα ειδικό κολιέ από ασήμι. Τα μέλη χαμηλότερου επιπέδου έχουν εκπτωτικά εισιτήρια για πάρτι και ευκαιρίες δικτύωσης, ενώ εκτός αυτών η λέσχη οργανώνει μηνιαία πάρτι- μασκέ, ιδιωτικούς χώρους για δείπνο και καλοκαιρινά πάρτι όπου οι γυναίκες μπορούν να έρθουν ντυμένες με μπικίνι.

Οι ελεύθεροι άνδρες πληρώνουν 1.850 δολάρια για κάθε πάρτι ή 1.500 δολάρια εάν παραστούν αν έρθουν με κάποια συνοδό.

Οι γυναίκες δεν πληρώνουν τίποτα, αλλά υποχρεούνται να υποβάλουν αίτηση δίνοντας φωτογραφίες που να δείχνουν το σώμα τους.

Τα κινητά τηλέφωνα απαγορεύονται και όλοι υποχρεούνται να φορούν μάσκες κατά την είσοδο. Επίσης κανείς δεν μπαίνει ντυμένος όπως του αρέσει, καθώς ο ενδυματολογικός κώδικας ορίζει τα σμόκιν για τους άνδρες και τα νυχτικά για τις γυναίκες.

Σχετικές ειδήσεις