SEX

Γυμνές γυναίκες περίμεναν στην ουρά για να κάνουν σεξ με τον Ζακ Σιράκ

Γυμνές γυναίκες περίμεναν στην ουρά για να κάνουν σεξ με τον Ζακ Σιράκ

Ένα νέο βιβλίο με τίτλο «Πρόεδρε η νύχτα μόλις έπεσε» και αναφέρεται στις ορδές από ερωμένες του πρώην Γάλλου προέδρου, Ζαν Σιράκ έρχεται να προκαλέσει σάλο στη Γαλλία και θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα ορδές γυμνών γυναικών περίμεναν τον Ζακ Σιράκ για λίγα λεπτά απόλαυσης περιμένοντας καρτερικά στο προεδρικό αεροσκάφος. Ναι μεν ο Ζακ Σιράκ είχε το προφίλ του καλού οικογενειάρχη, σύμφωνα με τον Αρντουάν που έγραψε το βιβλίο, αλλά είχε αμέτρητες ερωμένες.

Μάλιστα, όλες αυτές οι γυναίκες αποκαλούσαν τον τότε πρόεδρο της Γαλλίας «Τρία λεπτά μαζί μαζί με το ντους». Κι αυτό γιατί ο Ζακ Σιράκ έκανε σεξ χωρίς προκαταρκτικά μιας και ο χρόνος πίεζε και σύμφωνα με το βιβλίο έδινε μεγάλη σημασία στην ποσότητα και όχι στην ποιότητα.

Σύμφωνα με το βιβλίο, υπήρχαν εκείνες οι γυναίκες που ήταν τακτικές, οι αγαπημένες του Προέδρου και τα ορεκτικά. Μάλιστα, αφήνει να εννοηθεί πως υπήρχαν και γυναίκες σύμβουλοι ή και υπουργοί της κυβέρνησης που τον περίμεναν όλες γυμνές μέσα στο αεροπλάνο και μάλιστα καίγονταν από επιθυμία.

Ο Ζακ Σιράκ που διετέλεσε πρόεδρος της Γαλλίας από το 1995 έως το 2007, φαίνεται πως ακόμα σε περιοδείες εάν γνώριζε απλές κοπέλες και εκείνες κατέληγαν στο προεδρικό αεροσκάφος. Όλα αυτά τα πιπεράτα προκύπτουν από συνεντεύξεις που είχε δώσει η άλλοτε στενή σύμβουλός του, Ντανιέλ Λε Κοντ.

Το βιβλίο όμως κάνει και μία αποκάλυψη σοκ για τον Γάλλο πρόεδρο και αφορά τη νύχτα που σκοτώθηκε η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Η είδηση που συγκλόνισε την υφήλιο δεν μπορούσε να μείνει κρυφή από τον ηγέτη του γαλλικού κράτους και όλοι τον έψαχναν στα τηλέφωνα.

Εκείνος όμως είχε κρυφτεί και όχι μόνος του. Το βιβλίο αναφέρει πως εκείνος το βράδυ ο Ζακ Σιράκ ήταν στο κρεβάτι με τη μεγάλη ντίβα, Κλαούντια Καρντινάλε.