SEX

H Ελληνίδα πορνοστάρ που δεν... απατάει τον άντρα της και πάει για «Όσκαρ»... (pics)

H Ελληνίδα πορνοστάρ που δεν... απατάει τον άντρα της και πάει για «Όσκαρ»... (pics)

Η πιο διάσημη πορνοστάρ της χώρας, η Ίννα, βάζει πλώρη για τα Όσκαρ της βιομηχανίας του σεξ, αν και επιμένει να συνευρίσκεται σεξουαλικά μπροστά στις κάμερες μόνο με τον σύντροφό της.

Η Iννα Ιννάκι, γνωστή κατά κύριο λόγο στο κοινό από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της στις ταινίες της ελληνικής Sirina Entertainment, κατάφερε να εξασφαλίσει περίοπτη θέση στην ελίτ του παγκόσμιου πορνογραφικού γίγνεσθαι, γεγονός που έρχεται να επισφραγίσει η νέα υποψηφιότητά της για τα «Πιο Εντυπωσιακά Στήθη στον Κόσμο». «Είμαι χαρούμενη και περήφανη για την υποψηφιότητα, ειδικά επειδή επιλέχθηκα παρότι την περσινή χρονιά δεν έκανα ταινίες DVD στις ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι κάτι είδαν σε μένα, κάτι ξεχώρισαν», δήλωσε ενθουσιασμένη στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

inna 4

Ηδη η διάσημη πορνοστάρ διαγκωνίζεται με άλλες 52 κορυφαίες συναδέλφους της στην online ψηφοφορία - αυτό κι αν είναι άμεση δημοκρατία- για μία θέση στην πεντάδα των φιναλίστ που θα διεκδικήσουν το πολυπόθητο βραβείο στην απονομή που θα λάβει χώρα στις 27 Ιανουαρίου του 2018 στο «Hard Rock Hotel & Casino» του Λας Βέγκας.

Η Ιννα, με επαγγελματισμό και περιβολή ταιριαστή στην περίσταση, ήτοι αδαμιαία, μοιράστηκε περήφανη την υποψηφιότητά της με τους 200.000 followers της στο Twitter και τους 100.000 ινσταγκραμικούς θιασώτες της. Εννοείται ότι τα retweet άστραψαν και τα like βρόντηξαν. Την επιδραστικότητά της επιβεβαιώνει εξάλλου το γεγονός ότι στα στατιστικά στοιχεία του Pornhub για το 2016, αν και σχετικά νεοφώτιστη, η Ιννα βρίσκεται στην 4η θέση των αναζητήσεων των χρηστών.

Το καταπληκτικό στην ιστορία της είναι ότι η μελαχρινή πορνοστάρ έχει καταφέρει να επιβάλει τους δικούς της όρους στον τρόπο με τον οποίο έχει επιλέξει να εργάζεται ως ηθοποιός αισθησιακών ταινιών.

Μπορεί, λοιπόν, να υπερηφανεύεται ότι δεν αναγκάστηκε ποτέ να συνευρεθεί ερωτικά με άλλον συνάδελφό της πέραν του συντρόφου της, επίσης εγνωσμένης φήμης πορνοστάρ, Τεό. Η Ιννάκι γυρίζει ταινίες με παρτενέρ αποκλειστικά τον αγαπημένο της.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφιών: instagram, innainnaki2