SEX

Σάλος στη Ρόδο: Του έκανε στοματικό σεξ στη μέση του δρόμου - H απίστευτη αντίδραση των περαστικών

Σάλος στη Ρόδο: Του έκανε στοματικό σεξ στη μέση του δρόμου - H απίστευτη αντίδραση των περαστικών

Η είδηση κάνει το γύρο του Διαδικτύου - Ζευγάρι προκάλεσε σάλο στη Ρόδο – Έκανε σεξ στην πλατεία Ιπποκράτους, ενώ, μάλιστα, ήταν γεμάτη με κόσμο – Οι διερχόμενοι απαθανάτισαν τη σκηνή στα κινητά τους

Τι κι αν ήταν μία πλατεία γεμάτη με κόσμο… Το θερμόαιμο ζευγάρι φαίνεται δεν μπορούσε να αντισταθεί στις ερωτικές του… ορέξεις. Έτσι, αποφάσισε να κάνει σεξ στη μέση του δρόμου και μάλιστα μπροστά σε δεκάδες περαστικούς.

Ήταν γύρω στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (31/03/2018) όταν κάτοικοι της Ρόδου, αλλά και επισκέπτες, οι οποίοι περνούσαν από την πλατεία Ιπποκράτους βρέθηκαν αντιμέτωποι με μία περίεργη έκπληξη. Το ζευγάρι, ένας 48χρονος κάτοικος Καλύμνου και μία 38χρονη υπήκοος Λετονίας, προχώρησε σε σεξουαλική πράξη, με τη γυναίκα να κάνει στοματικό σεξ στον άνδρα, αναφέρει η εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική».

Κάποιοι περιστατικοί ενημέρωσαν την Αστυνομία, ενώ άλλοι… απαθανάτισαν το απίστευτο σκηνικό που εκτυλίσσονταν μπροστά τους στο κινητό τους.

Τόσο ο άνδρας όσο και η γυναίκα διώκονται για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις. Με εντολή της Εισαγγελέως Υπηρεσίας αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμφθηκαν σε ρητή δικάσιμο.

Η γυναίκα παραδέχθηκε το γεγονός, ζήτησε συγγνώμη και τόνισε ότι ήταν μεθυσμένη και δεν είχε επίγνωση των πράξεών της. Τόνισε, μάλιστα ότι ήταν η πρώτη φορά που το έκανε και δήλωσε ότι δεν θα το ξανακάνει.

Ο άνδρας ζήτησε ομοίως συγγνώμη από τον Θεό και από τον κόσμο. Τόνισε ότι δεν ήθελε να προκαλέσει κανέναν και ότι επρόκειτο για μια κακιά στιγμή. Υποσχέθηκε ότι δεν θα το ξανακάνει.