SEX

Της ακολασίας ξανά στην Κρήτη: Αχαλίνωτο σεξ και όργια με ναύτες, σειρήνες και γοργόνες! (vids+pics)

Της ακολασίας ξανά στην Κρήτη: Αχαλίνωτο σεξ και όργια με ναύτες, σειρήνες και γοργόνες! (vids+pics)

Η πρώτη φορά ήταν αρκετή για να λατρέψουν την Κρήτη και έκτοτε έγινε συνήθεια…

Ο λόγος τους swingers, τους απανταχού λάτρεις της ανταλλαγής συντρόφων, ενός συρμού που τα τελευταία χρόνια γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, φτάνοντας να αποτελεί είδος … θεματικού τουρισμού.

Το ταξίδι των swingers στην Κρήτη διοργάνωσε και αυτή τη φορά, το SDC ένα από τα πιο γνωστά club που ειδικεύεται σε «ροζ» δραστηριότητες για τα μέλη του με έδρα την Ολλανδία.

crete

Πληροφορίες αναφέρουν ότι περίπου 400 άτομα, ζευγάρια αλλά και… σόλο, βρίσκονται στην Κρήτη και θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχειακή μονάδα της Σταλίδας.

Η νέα αυτή ερωτική εμπειρία επί κρητικού εδάφους για τα μέλη του ολλανδικού club θα διαρκέσει έως τις 3 Μαΐου, και μάλιστα η κράτηση έχει γίνει με το σύστημα all inclusive.

Κατά τη διάρκεια των πέντε αυτών διανυκτερεύσεων, οι συμμετέχοντας θα απολαύσουν πέντε θεματικά πάρτι. Το πρώτο έχει τον εύγλωττο τίτλο «OPA Nights» παραπέμποντας προφανώς σε γλέντι α λα ελληνικά, ενώ θα ακολουθήσουν οι βραδιές «Ναύτες και σειρήνες», «Glow Nights» όπου οι συμμετέχοντας θα πρέπει να φορούν χρωματιστά neon αξεσουάρ και ρούχα, ενώ το αποκορύφωμα θα έρθει με τη βραδιά «Μύθοι και Θρύλοι» όπου οι swingers θα πρέπει να υποδυθούν θεούς, ήρωες και πρόσωπα της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας.

Για μια ακόμη φορά η πενθήμερη παραμονή των swingers θεωρείται «τσουχτερή» αφού το απλό δίκλινο τιμάται 1.150 ευρώ και η σουίτα 1.850.

Πηγή: cretapost.gr

«Καυτές» νύχτες για τους λάτρεις της ανταλλαγής συντρόφων και όχι μόνο, υπoσχέθηκε και πέρυσι το ολλανδικό τουριστικό πρακτορείο, με ειδίκευση στα ταξίδια οργίων.

Στο σεξουαλικό διονυσιακό «συμπόσιο», που διοργανώθηκε στην Κρήτη για δεύτερη συνεχή χρονιά, πήραν μέρος 75 ζευγάρια από Ελλάδα, Βρετανία, Γερμανία και Γαλλία, μέχρι από Τουρκία, Εμιράτα, Αφρική και Χιλή.

kriti orgia

Το ερωτικό εξαήμερο άρχισε τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου, ενώ βάσει του τιμοκαταλόγου του πρακτορείου SDC, οι junior σουίτες του πεντάστερου all inclusive ξενοδοχείου που θα φιλοξενούσαν τους swingers κόστιζαν 4.298 ευρώ, ωστόσο υπήρχαν ακόμα και δωμάτια σε τιμή... ευκαιρίας: 2.598 ευρώ!

Μην νομίζετε ωστόσο ότι επρόκειτο για βραδιές οργίων με συνηθισμένες ανταλλαγές συντρόφων, καθώς κάθε μέρα διοργανώνονταν ειδικές θεματικές βραδιές γύρω από (τι άλλο φυσικά;) το σεξ με την ανάλογη ενδυματολογία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα των πελατών του πρακτορείου υπήρχαν ζευγάρια από Βρετανία, Γερμανία, Ελβετία, Σουηδία, Αυστρία, Γαλλία, Τουρκία, Τσεχία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ουκρανία, Δανία, Πορτογαλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Νότια Αφρική, Ιρλανδία, Χιλή, Νορβηγία, Κροατία, Ρουμανία, Ισπανία κ.α, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι… ντόπιοι από την Αθήνα, την Κηφισιά, το Ηράκλειο, τα Μάλια και άλλες περιοχές της χώρας.

swingers

Στη σελίδα του πρακτορείου αναφέρονταν χαρακτηριστικά για το εξαήμερο:

«Βυθιστείτε σε μια γοητευτική ατμόσφαιρα χαλάρωσης στην παραλιακή πόλη της Κρήτης που διαθέτει καλές καφετέριες, ταβέρνες και καταστήματα όπου μπορείτε να γευθείτε τις αυθεντικές τοπικές γεύσεις σε αποστάσεις που διανύονται με τα πόδια. Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα, που βρίσκεται στη νότια πλευρά του Αιγαίου. Ένας πανέμορφος προορισμός όπου μπορείτε να ανακαλύψετε μια όμορφη ακτογραμμή, μινωικά ανάκτορα, βενετσιάνικες πόλεις, μεσαιωνικά κάστρα, οθωμανικά τζαμιά και βυζαντινά μοναστήρια από παλαιότερους πολιτισμούς.

Αν δεν έχετε βρεθεί στην Κρήτη ακόμα, το γεγονός αυτό μπορεί να είναι η τέλεια ευκαιρία για να αισθανθείτε τις μυρωδιές από τα άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμιού, με ομοϊδεάτες περιπετειώδη ζευγάρια και ένα ποτήρι παγωμένη ρακί».

Το πρακτορείο εγγυάται πάντως απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα, όσο αφορά στη χρήση των στοιχείων των πελατών, που αυξάνονται κάθε χρόνο.

krouaziera

Όπως αναφέρει τέλος στην ιστοσελίδα του το πρακτορείο, «To Αιγαίο είναι γνωστό για τα εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματά του που βάζουν φωτιά στον ουρανό και σε όλα τα ζευγάρια της SDC», ενώ υπόσχεται μια πλήρη lifestyle εμπειρία. Στην κρουαζιέρα προσφέρονται πολυτελείς υπηρεσίες, σέξι θεματικές βραδιές και ερωτικά εργαστήρια.

Διαβάστε περισσότερα εδώ για την κρουαζιέρα των οργίων στα ελληνικά νησιά.

Σχετικές ειδήσεις