Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Σαρώνει η νέα τάση στο σεξ: Γυναίκες πληρώνουν ξένους για να… (video)

Newsbomb

Όλο και περισσότερες πιστές οπαδούς κερδίζει η νέα σεξουαλική μόδα που θέλει τις γυναίκες να πληρώνουν μέχρι και 190 ευρώ σε ξένους προκειμένου να τις κάνουν ένα ξεχωριστό μασάζ (sic) στο απόκρυφο σημείο τους!

Ευελπιστώντας να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους ζωή, αλλά και να συναντήσουν κάποιον εκεί ψηλά μέσω ενός ανεπανάληπτου οργασμού που θα τις στείλει στα ουράνια, οι γυναίκες υποκύπτουν στον πειρασμό του «οργασμικού διαλογισμού», ο οποίος προβλέπει ξένα χέρια να κάνουν «μαγικά» σε… ξένους κόλπους.

Προβλέπει επίσης τάξεις ομαδικού αυνανισμού, οι οποίες υπόσχονται: ανώτερο επίπεδο συναισθηματικής αντίληψης, βελτίωση των διαπροσωπικών σχέσεων (αλίμονο), και φυσικά κατακόρυφη ανύψωση των δεξιοτήτων που απαιτεί ο απόλυτος οργασμός.

Μια τυπική οργασμική συνεδρία διαλογισμού περιλαμβάνει μια γυναίκα γυμνή κάτω από τη μέση και έναν επαγγελματία «θεραπευτή» να κάνει τα... δικά του στην κλειτορίδα για 15 λεπτά. Προηγουμένως, αυτός έχει «σκανάρει» και περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια τα γεννητικά όργανα της γυναίκας, εστιάζοντας στο χρώμα, την υφή και το σχήμα τους! Όπως επίσης έχει τσεπώσει και περίπου 190 ευρώ, όσο δηλαδή κοστολογεί μία συνεδρία.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι η «ομάδα αυνανισμού» είναι γνωστή και ως «φωλιά», ενώ προσελκύει ζευγάρια ηλικίας από 20 μέχρι 80 ετών!

Ο οργασμικός διαλογισμός έχει πάρει διαστάσεις… επιδημίας στη Βρετανία από το 2001 όταν και έκανε την εμφάνισή του στη χώρα, μετά την… ανακάλυψή του από την Nicole Daedone, η οποία και τον παρουσίασε σε ένα δημοφιλές TED Talk στο Σαν Φρανσίσκο. Πλέον υπάρχουν πάνω από 10.000 επαγγελματίες, οι 2.000 από τους οποίους εδρεύουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Ο γυναικείος οργασμός είναι ζωτικής σημασίας για κάθε γυναίκα στον πλανήτη», τονίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί η Daedone…