Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ακατάλληλο βίντεο: Έκαναν σεξ στην τζαμαρία για να παίρνουν μάτι οι απέναντι! (video)

Newsbomb

Μπορεί να είχαν και οι ίδιοι θέα κάνοντας σεξ στην τζαμαρία, ωστόσο δεν άφησαν παραπονεμένους και τους απέναντι, προσφέροντάς τους μια πιο… καυτή!

Και αυτό γιατί στο πλάνο μπήκαν οι δύο ξαναμμένοι εραστές που θέλησαν να ικανοποιήσουν, όχι μόνο τις σεξουαλικές ορέξεις τους, αλλά και την… επιδειξιομανία τους, προς τέρψιν των εργαζομένων ενός γραφείου που βρισκόταν στο απέναντι κτίριο, κάπου στο κεντρικό Λονδίνο.

Γιατί μπορεί οι τελευταίοι να μην ήταν ηδονοβλεψίες, ωστόσο και να ήθελαν δεν ήταν δυνατόν να μην δουν τα όργια, φάτσα-κάρτα στο δωμάτιο ξενοδοχείου, έξω από τα παράθυρά τους! Υποστήριξαν μάλιστα ότι το ξαναμμένο ζευγάρι έσβηνε επίτηδες την κάψα του με αυτόν τον τρόπο, αφού φαίνεται πως «άναβε» ακόμα περισσότερο όταν το έπαιρναν μάτι να... βγάζει τα δικά του!

Πώς εξηγείται άλλωστε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο εραστές (ναι, τους αναγνώρισαν) το έκαναν με κουρτίνες ορθάνοιχτες σαν τα πόδια της ανάλαφρων ηθών κυρίας; Εεε, μια, δυο, τρεις, στο τέλος οι υπάλληλοι τούς κατέγραψαν και τους έκαναν βούκινο σε ολόκληρο το διαδίκτυο. Άλλο που δεν ήθελαν, πάντως, αν κρίνουμε από τη… συγκίνησή τους να γίνονται δημόσιο θέαμα όταν υποκύπτουν στα ζωώδη ένστικτά τους.

Όπως και να έχει, πάντως, σίγουρα κάνουν λιγότερο βαρετή τη δουλειά στο γραφείο…