Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Τα ακατάλληλα βίντεο που εξόργισαν το διαδίκτυο: Σεξουαλικά όργια πορνοστάρ με 13χρονες! (vid+pics)

Newsbomb

Σάλο και θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει ακατάλληλο υλικό με σεξουαλικό περιεχόμενο, το οποίο διέρρευσε μία πορνοστάρ και cam model στο διαδίκτυο.

Η Bianca Byndloss απαθανατίζεται να παίρνει μέρος σε σεξουαλικά όργια, σε σπίτι στο Μαϊάμι, μαζί με δύο 18χρονους και τρία κορίτσια ηλικίας 12, 13 και 14 ετών!

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο όπου παρουσιάστηκαν τα βίντεο ντοκουμέντα (πολλά από τα οποία βρέθηκαν στα κινητά των κατηγορουμένων) η 21χρονη «πορνό ντίβα», όπως αποκαλείται η Byndloss στους λογαριασμούς της στα μέσα μαζικής δικτύωσης, έδωσε ναρκωτικά και αλκοόλ στις τρεις ανήλικες προκειμένου να κάμψει τις όποιες αντιδράσεις τους πριν βιντεοσκοπήσουν τα όργια.

bianca2

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της «αμαρτωλής» βραδιάς, τόσο η Byndloss , η οποία ειδικεύεται στα βίντεο ποδολαγνείας, όσο και οι δύο φίλοι της, Christian Hernandez (το σπίτι του οποίου έγινε θέατρο των οργίων) και Bryan Yanes, ανέβασαν φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram.

Παρόλα αυτά η «footgoddess», όπως είναι ο λογαριασμός της στο tumblr, γλίτωσε τη φυλακή καθώς δήλωσε ένοχη, ενώπιον των δικαστών, για κακοποίηση, αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων. Καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια επιτήρησης και αφέθηκε ελεύθερη πληρώνοντας την εγγύηση 37.500 δολαρίων! Υποστήριξε πάντως ότι απλά βιντεοσκοπούσε τις κατακριτέες σεξουαλικές πράξεις…

Bianca Byndloss3

Οι δύο άντρες οι οποίοι πήραν μέρος στα όργια το 2014, όταν ήταν 18 ετών, καταδικάστηκαν επίσης με 10 χρόνια επιτήρησης, ενώ μια άλλη γυναίκα που φέρεται να συμμετείχε επίσης μέρος στο πάρτι της ακολασίας με πέντε…

Bianca Byndloss2

Η Bianca Byndloss ποστάρει σε ιστοσελίδες με περιεχόμενο για ενήλικες, γυμνές και φετιχιστικές κυρίως φωτογραφίες με τα πόδια της, με αντάλλαγμα κάποια «donations» (δωρεές). Κάνει επίσης διαδικτυακά live shows, αλλά και πιο «πριβέ συναντήσεις» στο skype πάλι με χρηματικά ανταλλάγματα. Εμφανίζεται, δε, και σε hardcore σκηνές πορνό με θέμα το bondage.

pornostar

«Αγαπώ την καριέρα μου. Εύχομαι αυτό να μην σταθεί εμπόδιο στα όνειρά μου, ωστόσο αυτό μόνο ο χρόνος θα το δείξει», αρκέστηκε να σχολιάσει για την υπόθεση, μέσω twitter, η Bianca.