SOCIAL MEDIA

Η ευκαιρία σας να ρωτήσετε τον Ζούκερμπεργκ ό,τι θέλετε

Η ευκαιρία σας να ρωτήσετε τον Ζούκερμπεργκ ό,τι θέλετε

Έχετε να κάνετε κάποια ερώτηση στον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ;

Τότε, την Πέμπτη (06/11/2014) είναι η ευκαιρία σας, καθώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή σε μια «ανοιχτή» προς όλους συζήτηση.

O διάλογος θα διαρκέσει μία ώρα και ο ιδρυτής του Facebok, θα απαντήσει σε όποια ερώτηση κι αν του τεθεί υπό έναν όρο: η ερώτηση να κριθεί ενδιαφέρουσα από τις ψήφους των συμμετεχόντων.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του, η παράδοση των εβδομαδιαίας βάσης, εσωτερικών sessions, όπου οι εργαζόμενοι του Facebook μπορούν να ρωτούν τον Ζούκερμπεργκ ό,τι επιθυμούν, τον δίδαξε ότι είναι μια καλή μέθοδος για την βελτίωση των υπηρεσιών της πλατφόρμας.

Δεδομένου ότι το Facebook διαθέτει 1,35 δισ. χρήστες, τα ερωτήματα μέχρι στιγμής κυμαίνονται από πολύ σοβαρά όπως «γιατί μας υποχρέωσες να εγκαταστήσουμε με το ζόρι το Facebook Messenger» έως πολύ αστεία, όπως η παρακάτω ερώτηση του δημοσιογράφου των New York Times, Mike Isaac.

Εάν θέλετε να συμμετάσχετε κι εσείς στο Q+A και να ρωτήσετε τον ιδρυτή του Facebook, ό,τι θέλετε, μπορείτε και εσείς λοιπόν να υποβάλετε την ερώτησή σας, ως σχόλιο.

Σχετικές ειδήσεις