SOCIAL MEDIA

Το Facebook θα βελτιώνει αυτόματα τις φωτογραφίες μας

Το Facebook θα βελτιώνει αυτόματα τις φωτογραφίες μας

Αν είσαστε από αυτούς που δεν μένουν ικανοποιημένοι ποτέ από τις φωτογραφίες τους και πάντοτε προσπαθείτε να τις βελτιώνετε με τη χρήση φίλτρων, τότε η συγκεκριμένη είδηση μάλλον θα σας χαροποιήσει.

Όπως είναι γνωστό το Facebook αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα μέσα προβολής των φωτογραφιών που βγάζει ο περισσότερος κόσμος με το κινητό του τηλέφωνο.

Δεν είναι λοιπόν λίγες οι φορές που οι χρήστες θέλουν να τις βελτιώσουν ή να τις επεξεργαστούν με κάποιο τρόπο πριν τη δημοσίευση τους.

Η εφαρμογή του Facebook, για Android και iOS συσκευές, προσφέρει εδώ και αρκετό καιρό πλέον τη δυνατότητα χρήσης διάφορων «εφέ» και «φίλτρων» σε κάθε φωτογραφία πριν τη δημοσίευση της, πλέον όμως θα έχει και τη δυνατότητα αυτόματης «βελτίωσης» της.

Συγκεκριμένα η κάθε φωτογραφία θα «βελτιώνεται» αυτόματα, όσον αφορά για παράδειγμα το χρώμα ή ο φωτισμός της, προτού δημοσιευθεί στο προφίλ του χρήστη.

Η δυνατότητα αυτή μπορεί φυσικά να απενεργοποιηθεί για όσους χρήστες θεωρούν ότι δεν τους αρέσει το τελικό αποτέλεσμα και η αυτόματη παρέμβαση του Facebook στις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Τwitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις