SOCIAL MEDIA

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Αυτό είναι το doodle της Google λίγες ώρες πριν την έναρξή τους

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018: Αυτό είναι το doodle της Google λίγες ώρες πριν την έναρξή τους

Σήμερα Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου ξεκινούν οιΧειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018και ηGoogle τιμά μεdoodleτο μεγαλο αυτό αθλητικό γεγονός, που διεξάγεται στην Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας και θα διαρκέσει έως και τηνΚυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.

Στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη θα λάβουν μέρος αθλητές από όλον τον κόσμο, οι οποίοι πρόκειται να αναμετρηθούν σε 15 διαφορετικά αθλήματα, (Αλπικό Σκι, Άλμα με Σκι, Καλλιτεχνικό Πατινάζ, Δίαθλο, Σκι Αντοχής, Βορινό Σύνθετο, Χόκεϊ, Κέρλινγκ, Πατινάζ ταχύτητας, Πατινάζ ταχύτητας μικρής πίστας, Μπόμπσλεϊ, Λουτζ, Σκέλετον, Freestyle, Σνόουμπορντ).

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες αθλητές θα είναι και τέσσερις Έλληνες: ο Απόστολος Αγγέλης (Δίαθλο), ο Γιάννης Αντωνίου (Αλπικό Σκι), η Μαρία Ντάνου (Σκι Αντοχής) και η Σοφία Ράλλη (Αλπικό Σκι).

Το doodle της Google για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018:

001

Δείτο ολόκληρο το doodle της Google στο εξής λινκ.

Όπως, συνηθίζεται ήδη έχουν αρχίσει κάποια αγωνίσματα και παράλληλα επίσημες προπονήσεις στα Ολυμπιακά Στάδια για τους αθλητές. Την… κορδέλα των αγωνισμάτων έκοψε το κέρλινγκ, το οποίο έχει αρχίσει από την Πέμπτη (8/2) με τους πρώτους αγώνες να έχουν ήδη ολοκληρωθεί με νίκες για ΗΠΑ, Νορβηγία, Κορέα και Ελβετία. Παράλληλα, όμως, με το πρώτο αγώνισμα των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων έχουν ξεκινήσει και οι επίσημες προπονήσεις άλλων αθλημάτων που θα διεξαχθούν τις προσεχείς ημέρες.

Τις πιο εντυπωσιακές εικόνες -για την ώρα- από τις προπονήσεις των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018 έχει χαρίσει το σνόουμπορντ. Τόσο με τα απίθανα άλματα που επιχειρούν οι αθλητές όσο και με κάποιες… πτώσεις. Ήδη στο Phoenix Snow Park, όπου θα πραγματοποιηθούν επίσημα και τα άλματα των αθλητών, οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες έχουν κάνει τις πρώτες προπονήσεις χαρίζοντας εντυπωσιακές φωτογραφίες.

19072599

Στην Ελλάδα, οι 23οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2018 θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ, η οποία αναμένεται να μεταδώσει περισσότερες από 200 ώρες προγράμματος υψηλής ευκρίνειας. Το καθημερινό ραντεβού είναι προγραμματισμένο στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα και για 15 ώρες μέχρι το τέλος του ημερήσιου προγράμματος θα υπάρχει πλήρης κάλυψη των αγώνων μέσω της ΕΡΤ2, της ΕΡΤ HD, καθώς και διαδικτυακά από το www.ert.gr.

Σχετικές ειδήσεις