SOCIAL MEDIA

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Δείτε το doodle της Google

Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Δείτε το doodle της Google
InΤime/Google

Παραμονή πρωτοχρονιάς και η Google ετοίμασε για την ημέρα ένα doodle.

Παραμονή στην Αθήνα

Οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, το πρόγραμμα των οποίων επιμελούνται ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων ολοκληρώνεται με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο στις 31 Δεκεμβρίου, στην πλατεία Συντάγματος.

Εκεί, σήμερα στις 22:00 το βράδυ, θα αποχαιρετήσουμε το 2019 και θα υποδεχτούμε με αισιοδοξία τη νέα χρονιά, με ένα μαγευτικό show, ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα με πολλή μουσική, κέφι, χορό, φώτα, πυροτεχνήματα και λάμψη!

Οικοδεσπότες της βραδιάς ο Θέμης Γεωργαντάς και η Νάντια Μπουλέ που θα καλέσουν στη σκηνή τον δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη, για την αλλαγή του νέου χρόνου.

Τη μουσική θα αναλάβουν το μουσικό συγκρότημα οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ και ο front man, Χρήστος Μάστορας.

Μαζί τους on stage θα βρεθούν η Ήβη Αδάμου, η Demy και η Josephin.

Τους καλλιτέχνες θα πλαισιώνει η βραβευμένη ομάδα γενικής γυμναστικής Wolves.

Παραμονή στη Θεσσαλονίκη

Ένα φαντασμαγορικό πρωτοχρονιάτικο πάρτι με την Ελένη Φουρέιρα και παρουσιαστή τον Γιάννη Σερβετά σας περιμένει στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Ένα φαντασμαγορικό πρωτοχρονιάτικο πάρτι με την Ελένη Φουρέιρα και παρουσιαστή τον Γιάννη Σερβετά σας περιμένει στην Πλατεία Αριστοτέλους, την Παραμονή Πρωτοχρονιάς από τις 23:15.

Μαζί τους οι Fortissimo και o Γιώργος Κλούντζος για ένα μοναδικό Drums performance!

Το doodle της Google

Τι είναι τα doodles

Τα doodles δημιουργούνται από τη Google για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Η ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών doodle της Google (γνωστοί ως doodlers) ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες.

Το πρώτο doodle είχε δημιουργηθεί το 1998, όταν οι ιδρυτές της Google Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι, προκειμένου να ενημερώσουν τους χρήστες ότι θα λείπουν (ήθελαν να πάνε σε φεστιβάλ στην έρημο της Νεβάδα), τοποθέτησαν το σχέδιο μίας φιγούρας σε ράβδο πίσω από το δεύτερο «ο» του λογοτύπου της εταιρείας, ενημερώνοντας έτσι τους χρήστες ότι βρίσκονται εκτός γραφείου. Η ιδέα άρεσε και έκτοτε καθιερώθηκε και εμπλουτίσθηκε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr