SOCIAL MEDIA

Διάσημες και σέξι στο Instagram

Διάσημες και σέξι στο Instagram

Οι γυναίκες που θα θαυμάσεις σήμερα, δε χρειάζονται συστάσεις. Είναι όλες πασίγνωστες και πολύ σέξι. Α, και έχουν ένα ακόμη χαρακτηριστικό. Δε ντρέπονται να σου ξεδιπλώσουν τα κάλλη τους στην οθόνη του υπολογιστή σου.

Αν είσαι τύπος που σου αρέσουν οι διάσημες, κάνε κλικ τώρα!

Αυτά τα κορμιά πατριώτη, δεν είναι από αυτά που χάνονται. Αντίθετα, μπορείς να τα χαζεύεις για ώρες ολόκληρες. Πάρε λοιπόν βαθιά ανάσα και... πάμε!

99jlo

Κατά κόσμον, J Lo. Ηθοποιός και τραγουδίστρια. Η φωτογραφία της (μαζί με της Κιμ Καρντάσιαν) θα πρέπει να ενσωματωθεί άμεσα στα αμερικανικά λεξικά, δίπλα από τη λέξη booty (όρος για γυναίκες με μεγάλη αλλά πολύ γυμνασμένη «πίσω κίνηση»). Διαχρονική αξία, αν και τη βλέπουμε στις οθόνες μας από το 1999.

Κλαούντια Ρομάνι

9 claudia romani

Ιταλίδα, μοντέλο στο επάγγελμα. Έχει κάνει φωτογραφήσεις για τα καλύτερα ανδρικά περιοδικά, ενώ έχει ψηφιστεί από το FHM στις 100 πιο όμορφες γυναίκες του πλανήτη. Περνά τις ελεύθερές της ώρες ανεβάζοντας συνεχώς σέξι φωτογραφίες της στο instagram. Απόλυτη φαντασίωση για κάθε άντρα που σέβεται τον εαυτό του.

Ριάνα

8 rihanna

Προκλητική, αισθησιακή, φωνάρα. Τι άλλο ζητάς από μια γυναίκα; Μα φυσικά να είναι «παιχνιδιάρα». Όλα τα παραπάνω μπορείς να τα βρεις στην Ριάνα. Το νέο sex symbol των ΗΠΑ δε διστάζει να πατάει το upload κάθε φορά που το σώμα της εκτίθεται μπροστά σε φωτογραφικό φακό. Οπότε, μη χάνεις άλλο χρόνο. Μπες στο κοινωνικό δίκτυο και ονειρέψου πως την έχεις δίπλα σου.

Κιμ Καρντάσιαν

7 kim kardashian

Ok, συμφωνώ πως έχει υπερεκτεθεί στο διαδίκτυο και κάπου έχει καταντήσει κουραστική. Αν όμως είσαι λάτρης των όμορφων γυναικείων καμπυλών, δε μπορείς να την απαρνηθείς. Το κορίτσι έχει περάσει τους γλουτούς σε άλλη διάσταση...

Τζεν Σέλτερ

6 jenshelter

Η γυμνάστρια που έγινε γνωστή από το Instagram, αποτελεί την πιο καλή διαφήμιση για το Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης. Αρχικά ανέβαζε εκεί φωτογραφίες της. Όταν τα «τσακάλια» του περιοδικού Τύπου την ανακάλυψαν, πούλησαν εκατοντάδες χιλιάδες τεύχη χάρη στο πανέμορφο σώμα της.

Τζένιφερ Νικόλ Λι

5 jenifer nicole lee

Μεγάλη μπάλα παίζει η αμερικανίδα γυμνάστρια που έχει τη μοναδική χάρη να μπορεί να βγάζει τα ρούχα της όπου κι αν βρίσκεται. Στην παραλία, σε κάποιο μπαρ, στο σπίτι της, δεν έχει σημασία. Η 38χρονη σεξοβόμβα συνεχώς μας «ανοίγει το μάτι» με τις αναρτήσεις στους προσωπικούς της λογαριασμούς. Θα μπορούσε να είναι και η γυμνάστρια της εκατονταετίας!

Κέιτ Άπτον

4 kateupton

Το Sports Illustrated την έκανε επίσημη «μούσα» του πριν από περίπου τρία χρόνια και έκτοτε η πορεία της είναι συνεχώς ανοδική. Για πολλούς άντρες αποτελεί την απόλυτη φαντασίωση. Άλλοι ευχαριστούν τον Θεό επειδή απλά υπάρχει. Εσύ να ανήκεις και στις δύο κατηγορίες, αφού η Κέιτ είναι πλέον σταθερή αξία στο χώρο του μόντελινγκ και δεν έχει κανένα πρόβλημα να δείχνει τα πλούσια κάλλη της στο ίντερνετ.

Σκάρλετ Γιόχανσον

3 scarletjohanson

Μη σε ξεγελά το μελαγχολικό της πρόσωπο. Η Σκάρλετ είναι μια σύγχρονη Θεά. Απόλυτη ομορφιά, φαντασία στις πόζες της και αυτό το –κάτι σοφιστικέ- στο βλέμμα της, την καθιστούν μια από τις πλέον όμορφες γυναίκες του πλανήτη. Σέξι και δύσκολα κάποιος θα αντέξει να μην πατήσει το κλικ.

Γεωργία Σάλπα

2 georgia salpa

Το δικό μας κορίτσι που κάνει καριέρα στη Βρετανία. Ότι και να πει κάποιος για το στήθος της, τους γλουτούς της και το εκφραστικό της πρόσωπο είναι λίγο. Θα μπορούσε να είναι η καλύτερη διαφήμιση της Ελλάδας στο εξωτερικό, όμως την πρόλαβε η Τζένιφερ Άνιστον.

Ιρίνα Σάικ

1 irinashayk

Κορυφαίο τοπ μόντελ, κορίτσι του Κριστιάνο Ρονάλντο και φονικό όπλο στα Social Media. Η εκρηκτική Ιρίνα είναι ότι πιο εξωτικό έχει να επιδείξει ο χώρος της μόδας και δε βαριέται ποτέ να ασχοληθεί με το προφίλ της στο instagram. Αντίθετα, το θεωρεί απαραίτητο...