SOCIAL MEDIA

Οδηγός: Πώς να αξιοποιήσετε τα Promoted Tweets στο Twitter

Οδηγός: Πώς να αξιοποιήσετε τα Promoted Tweets στο Twitter

Έχετε μια επιχείρηση και επιθυμείτε να την προωθήσετε;

 

Τα Promoted Tweets στο Twitter, αποτελούν ίσως έναν από τους πιο αποτελεσματικούς και οικονομικούς για οποιονδήποτε θέλει να πραγματοποιήσει μια καμπάνια μάρκετινγκ στα social media, όπως επισημαίνει το Mashable.

Με 271 εκατ. όμως χρήστες παγκοσμίως και μόλις 140 χαρακτήρες σε κάθε μήνυμα, πώς μπορεί κανείς να ξεχωρίσει και να περάσει το μήνυμά του;

Το Mashable απαντάει σε αυτό το ερώτημα, δίνοντας ορισμένες συμβουλές σε όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα Promoted Tweets.

Καταρχάς συνιστάται συντομία. Αν γίνεται χρησιμοποιήστε ακόμα και λιγότερους από 140 χαρακτήρες στα μηνύματά σας.

Επίσης να χρησιμοποιείτε κάποια χρήσιμα εργαλεία, όπως το Website Cards ή το Lead Generation Cards, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα επεξεργασίας του περιεχομένου και μπορούν να προσελκύσουν ακόμα περισσότερο κόσμο.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο παίζουν σημαντικό ρόλο. Η χρήση του Vine για παράδειγμα μπορεί να αυξήσει έως και 256% την αποτελεσματικότητα των tweets σας, σε σχέση με μια απλή φωτογραφία.

Και τέλος και ίσως πιο σημαντικό απ'όλα: η διαδραστικότητα. Να απαντάτε όσο πιο άμεσα γίνεται στα μηνύματα των followers σας και των άλλων χρηστών, να μπαίνετε σε διάλογο μαζί τους, να κάνετε retweets και να απαντάτε στα tweets που σας στέλνουν.