BOMB PLUS

Oscars 2013: Πλήρης δικαίωση για τις προβλέψεις του Newsbomb.gr!

Oscars 2013: Πλήρης δικαίωση για τις προβλέψεις του Newsbomb.gr!

Πρώτο το Newsbomb.gr σας είπε τους νικητές των φετινών βραβείων Όσκαρ... 30 ώρες πριν αρχίσει η απονομή τους! Κανένα άλλο μέσο δεν έπεσε τόσο μέσα στις προβλέψεις του.

Το βράδυ του Σαββάτου το Newsbomb.gr ανέβασε τις δικές του προβλέψεις, όπως κάνουν τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης πριν την τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Με απλές επεξηγήσεις για το πώς ψηφίζει η Ακαδημία, αλλά και με πληροφορίες για το πώς είχε διαμορφωθεί το κλίμα στην κινηματογραφική βιομηχανία όλες αυτές τις ημέρες, δώσαμε τα δικά μας φαβορί για όλες τις σημαντικές κατηγορίες. Και πέσαμε μέσα... σε όλα!

Κανένα άλλο μέσο, ούτε τα εξειδικευμένα, κινηματογραφικά, δεν κατάφεραν να πετύχουν το ποσοστό του Newsbomb.gr. Μόνο το γνωστό αμερικανικό περιοδικό Entertainment Weekly είχε τον ίδιο αριθμό σωστών προβλέψεων (7 στις 8) με εμάς!

Προβλέψαμε σωστά ότι το Όσκαρ Καλύτερης ταινίας θα πάει στο "Argo" του Μπεν Άφλεκ, ότι τα 4 Όσκαρ των ερμηνειών θα πάρουν οι Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Τζένιφερ Λόρενς, Κρίστοφ Γουολτζ και Άν Χάθαγουεϊ, αλλά και ότι θα βραβευτούν τα σενάρια του Κρις Τέριο ("Argo") και Κουέντιν Ταραντίνο ("Django Unchained")

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμη και στη μοναδική κατηγορία που πέσαμε έξω (Σκηνοθεσία), αφού προβλέψαμε ότι θα το πάρει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ λόγω... ευαισθησίας των Αμερικανών στα θέματα με ιστορικά πρόσωπα, δώσαμε σαφώς την δική μας προτίμηση στον τελικό νικητή Ανγκ Λι!