ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Mamashome.gr: Η μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στα …πόδια σας με ένα κλικ

Mamashome.gr: Η μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στα …πόδια σας με ένα κλικ

Μια επανάσταση στο χώρο των σουπερμάρκετ γίνεται online και ονομάζεται Mamashome.gr.

Η ελληνική εταιρεία Mamashome.gr κάνει το δυναμικότερο άνοιγμα στον χώρο του λιανικού εμπορίου και παρουσιάζει μία καθόλα πρωτοποριακή ιδέα που έχει ενθουσιάσει, από τους πρώτους μήνες λειτουργίας της, το καταναλωτικό κοινό της χώρας.

Αναγνωρίζοντας τις ραγδαίες εξελίξεις της αγοράς τα τελευταία χρόνια και τη ριζική μεταβολή στις μαζικές αγοραστικές ανάγκες το Mamashome μπαίνει στη ζωή μας από το διαδίκτυο και αλλάζει τις συνήθειές μας.

Πλέον οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας και να παραλαμβάνουν άμεσα τις αγορές τους στον χώρο επιλογής τους. Έτσι οι καταναλωτές γλιτώνουν χρόνο, χρήμα και άσκοπες μετακινήσεις.

Η τεράστια ποικιλία 12.000 προϊόντων , οι μεγάλες, οικονομικές συσκευασίες σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων αλλά και ημερήσιες προσφορές είναι μόνο μερικοί λόγοι για τους οποίους το Mamashome.gr έγινε το αγαπημένο online σούπερ μάρκετ.

Επίσης η προϊοντική ποικιλία είναι διαφορετική από ότι ξέρουμε μέχρι σήμερα , καθώς στο mamashome υπάρχουν μεγάλες, οικονομικές συσκευασίες όχι μόνο σε επιλεγμένα είδη αλλά σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων.

Θα έπρεπε να ληφθεί υπόψη ότι η ποικιλία κρεάτων και κάβας είναι κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Έχουν επιλεχθεί οι καλύτερες φάρμες από κάθε χώρα, με την κορυφαία ποιότητα κρεάτων παγκοσμίως.

Αναφέρουμε ενδεικτικά, μοσχάρια Σκωτίας και Ιρλανδίας, τα βοοειδή απο το Kάνσας, την Αργεντινή και τη Βραζιλία, τα χοιρινά Γαλλίας, τα ιταλικά αλλαντικά ΠΟΠ και ασφαλώς τα εκλεκτής ποιότητας ελληνικά κρέατα και πουλερικά καθώς επίσης και μία μεγάλη ποικιλία ελληνικών αγροτικών προϊόντων, απόδειξη της διάθεσης και δέσμευσης της Mamashome.gr να στηρίξει την ελληνική παραγωγή!

Όσον αφορά στην κάβα, θα υπάρχουν πάνω από 300 διακεκριμένες ελληνικές και διεθνείς ετικέτες, ενώ την ίδια στιγμή θα είναι διαθέσιμες προτάσεις από ειδικούς συμβούλους οινολόγους, οι οποίοι θα καθοδηγούν τις επιλογές των ποτών, ανάλογα με το φαγητό και τις εκάστοτε γεύσεις.

Οι παραδόσεις γίνονται την ίδια ημέρα με τις παραγγελίες και μάλιστα χωρίς χρέωση για την παράδοση –αν η παραγγελία ξεπερνά τα € 59,00-.

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας ικανοποίησης των αναγκών του αγοραστικού κοινού η Mamashome.gr θα δημιουργήσει μέχρι το 2019, 200 Pick Up Stores σε όλη την Ελλάδα, 60 εκ των οποίων θα βρίσκονται στην Αττική. Υπολογίζεται ότι μέχρι το 2016 θα έχει ξεκινήσει η κατασκευή τους στην Αττική.

ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΣ ONLINE ΣΤΟ MAMASHOME.GR.

Σχετικές ειδήσεις