ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Uncharted 4: Το τέλος ενός κλέφτη είναι η δική μας αρχή, για να παίξουμε το game της χρονιάς!

Uncharted 4: Το τέλος ενός κλέφτη είναι η δική μας αρχή, για να παίξουμε το game της χρονιάς!

Η Naughty Dog «δαγκώνει» με το νέο –και όπως όλα δείχνουν και τελευταίο- Uncharted και εμείς καθόμαστε, παίρνουμε στα χέρια το χειριστήριο του PS4 και σας περιγράφουμε τα πάντα για τον –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τίτλο της χρονιάς.

Όταν γνωρίσαμε τον Nate τον Δεκέμβρη του 2007, σίγουρα οι περισσότεροι είπαν/με «η Λάρα Κροφτ σε αρσενικό» ή ακόμα ένα παιχνίδι τύπου Indiana Jones. Εννέα χρόνια μετά όμως, ο Nate έχει γίνει μοναδικός χαρακτήρας και το Uncharted έχει γράψει τη δική του ιστορία στον κόσμο του gaming.

Τι είδαμε στο Uncharted 4; Φυσικά και δεν γίνεται να κάνουμε spoilers (όποιος κάνει να βήξει τώρα), ειδικά για το παιχνίδι της χρονιάς! Απλά θα πούμε λίγα λογάκια για να πάρεις μια ιδέα για τις νέες περιπέτειες του Nate.

Ας αρχίσουμε λοιπόν...

-Το Uncharted 4 είναι το πιο «κινηματογραφικό» παιχνίδι της σειράς, που μπορεί να έχει «μπλα-μπλα» , όμως δεν σε κουράζει για κανένα λόγο.

-Ο τυχοδιώκτης Nathan Drake μετά το Uncharted 3, έχει αποφασίσει να βγει στη... σύνταξη, όμως επιστρέφει στη.. βιοπάλη (άλλο που δεν ήθελε) για ένα σημαντικό λόγο! Και όχι δεν είναι –μόνο- τα λεφτά! Μαζί του θα δείτε παρέα τον αδερφό του, τη σύζυγο του Elena και τον παλιόφιλό του Victor Sullivan και αυτό το «κουαρτέτο» θα δώσει και τη ζωή του για το απέραντο θησαυρό του Χένρι Έιβερι.. Το τι συμβαίνει; Θα το ανακαλύψετε μόνοι σας!

- Η single player campaign του Uncharted 4 διαρκεί περίπου 20 ώρες, όμως όταν –δυστυχώς- την τελειώσεις, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου στο multiplayer τμήμα του παιχνιδιού το οποίο είναι άκρως συμπαθητικό.

-Ο τίτλος της Sony που είναι αποκλειστικά για το Playstation 4, έχει μεταφραστεί στα ελληνικά! Όχι δεν θα ακούσεις τους χαρακτήρες να μιλούν τη γλώσσα μας, αλλά θα δεις το μενού και τους υπότιτλους –εφόσον το θες- στα ελληνικά.

-Η πλοκή του παιχνιδιού και τα ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ του γραφικά, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Η δουλειά της Naughty Dog παίρνει εύκολα ένα 9/10 (δεν λέω 9,5/10 γιατί ίσως με πουν υπερβολικό. 10/10 δεν υπάρχει φυσικά).

-Μην προσπαθήσεις να το συγκρίνεις με το Last of Us (θα το κάνεις σίγουρα). Μπορεί να έχουν μερικά κοινά στοιχεία, όμως το κάθε ένα είναι ξεχωριστό.

Συνοψίζοντας, Το Uncharted 4: Το τέλος ενός κλέφτη, είναι η αρχή για κάτσεις και να απολαύσεις ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στον κόσμο του gaming. Είναι ένας «must» τίτλος για κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του και συνιστούμε με κλειστά μάτια να το βάλεις στη συλλογή σου. Κάντο και θα μας θυμηθείς! Στο κάτω κάτω το αξίζει ο Nate ρε αδερφέ...

Δείτε εικόνες από το παιχνίδι στην gallery του Newsbomb.gr