ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτό θα είναι το νέο iPad Pro;

Αυτό θα είναι το νέο iPad Pro;

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει τη μεγαλύτερη έκδοση του iPad στις αρχές του 2015, σύμφωνα τα δημοσιεύματα ξένων ιστοσελίδων.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Macotakara, το μεγαλύτερο iPad ή «iPad Pro» θα διαθέτει οθόνη στις 12,2 ίντσες και βελτιωμένο στερεοφωνικό ήχο, ενώ θα είναι τόσο λεπτό όσο ένα iPhone!

Αν και οι αρχικές φήμες ήθελαν το νέο iPad να έχει μια οθόνη 12,9 ιντσών, το Macotakara είναι το πρώτο site που αναφέρει διαφορετικές ίντσες.

Όσον αφορά το πάχος, αναφέρεται ότι θα είναι μεταξύ των 6,9 χιλιοστών του iPhone 6 και των 7,1 χιλιοστών του iPhone 6 Plus. Αυτό το πάχος είναι μεγαλύτερο από τα 6,1 χιλιοστά του iPad Air 2, το οποίο λανσάρεται ως το πιο λεπτό tablet στον κόσμο.

Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει το γεγονός πως το νέο iPad θα έχει παρόμοιες διαστάσεις με τον φημολογούμενο 12 ιντσών MacBook, το οποίο η Apple επίσης ετοιμάζει.

Τέλος αναφέρεται ότι το iPad Pro θα είναι για χρήση σε οριζόντια διάταξη κατά κύριο λόγο, όπως έχουμε δει και με το Microsoft Surface. Επιπλέον θα έχει μικρόφωνα και ηχεία και στις δύο πλευρές ώστε να προσφέρει stereo ήχο. Ένα τέτοιο iPad θα μπορούσε να δώσει ώθηση στα tablets της Apple τα οποία παρουσιάζουν πτώση πωλήσεων.

Σχετικές ειδήσεις