ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τέλος Ιουλίου στα ελληνικά καταστήματα το OnePlus 3

Τέλος Ιουλίου στα ελληνικά καταστήματα το OnePlus 3

Στο τέλος Ιουλίου αναμένεται να είναι διαθέσιμο στα ελληνικά καταστήματα το OnePlus 3, το νέο κορυφαίο smartphone της ταχέως αναπτυσσόμενης κινεζικής εταιρείας. Όσοι πάντως δεν μπορούν να περιμένουν, η συσκευή είναι ήδη διαθέσιμη στο ηλεκτρονικό κατάστημα της OnePlus (https://oneplus.net/gr/oneplus-3) με την τιμή πώλησης στα 399 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά.

Του Δημήτρη Μαλλά

Στα συγκεκριμένα επίπεδα τιμής, το OnePlus 3 δείχνει να προσφέρει εξαιρετική σχέση τιμής προς απόδοση. Η συσκευή έρχεται με οθόνη 5,5 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και full HD ανάλυση (1920x1080 pixels), ενώ ο επεξεργαστής που χρησιμοποιείται είναι ο Snapdragon 820 της Qualcomm που χρησιμοποιούν αρκετά από τα κορυφαία smartphones. Όμως, η διαφορά έγκειται στην μνήμη της συσκευής που είναι στα 6 GB, αναβαθμίζοντας σημαντικά τις επιδόσεις του OnePlus 3.

Ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 64 GB αλλά δεν υπάρχει θύρα microSD, ενδεχομένως και λόγω σχεδιασμού. Σε γενικές γραμμές είναι μία όμορφη συσκευή με βάση τις φωτογραφίες που είναι διαθέσιμες.

Η οπίσθια κάμερα προέρχεται από τη Sony και έχει ανάλυση 16 megapixel, ενώ η εμπρόσθια είναι στα 8 megapixel.

Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 6.01, πάνω από το οποίο “κάθεται” το OxygenOS που έχει αναπτύξει η OnePlus.

Το OnePlus 3 ακολουθεί τη νέα τάση που θέλει τις φορητές συσκευές να έχουν θύρα USB Type-C, ενώ η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3000 mAh. Σύμφωνα με την OnePlus, η νέα “ναυαρχίδα” της ενσωματώνει την τεχνολογία Dash Charge που επιτρέπει την φόρτιση στο 60% μέσα σε μόλις 30 λεπτά!