ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πάμπλο Εσκομπάρ: Η οικογένειά του φιλοδοξεί να γίνει... Apple - Ξεκινάει λανσάρισμα κινητών

Πάμπλο Εσκομπάρ: Η οικογένειά του φιλοδοξεί να γίνει... Apple - Ξεκινάει λανσάρισμα κινητών

Έρχεται το «Escobar Fold 1»!

Μπορεί ο Πάμπλο Εσκομπάρ να υπερπλούτισε πουλώντας κοκαΐνη, ωστόσο η οικογένειά του φιλοδοξεί να κάνει επιχειρηματικές επιτυχίες μέσω της τεχνολογίας!

Όπως αναφέρει το Reuters, η Escobar Inc. ανακοίνωσε ότι λανσάρει ένα κινητό προηγμένης τεχνολογίας με πτυσσόμενη οθόνη το οποίο θα κυκλοφορήσει με το Νέο Έτος.

Ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Ρομπέρτο Εσκομπάρ Γκαβιρία, αδελφός του Πάμπλο Εσκομπάρ.

«Δεν είμαι νέος στις ηλεκτρονικές συσκευές, είμαι κάποιος που μου αρέσουν πολύ τα ηλεκτρονικά και θέλαμε να προωθήσουμε στην αγορά ένα κινητό πολύ διαφορετικό απ' όλα τα άλλα στον κόσμο», εξηγεί σε σχετικό βίντεο για την προώθηση του νέου κινητού.

Ο Σουηδός επιχειρηματίας Όλοφ Γκούσταβφον είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Escobar Inc, δήλωσε για το νέο εγχείρημα:

«Η καλύτερη τεχνολογία στον κόσμο είναι το κινητό με πτυσσόμενη οθόνη. Είναι σχεδόν όπως τα τηλέφωνα με κάμερες πριν από δέκα χρόνια, αλλά τώρα υπάρχει μια τεχνολογία για πτυσσόμενες οθόνες, έτσι με την εφαρμογή αυτής της γνώσης, ένα χρόνο αργότερα την ενσωματώσαμε στο πρώτο μας προϊόν που είναι το Escobar Fold 1. Αλλάζουμε τα πράγματα, είμαστε βασικά ένας νέος ''Στιβ Τζομπς'' και προσπαθούμε να δώσουμε νέο "αέρα" σε αυτή την επιχείρηση με το πραγματικό κόστος αυτών των προϊόντων στους καταναλωτές και αυτή είναι η μεγάλη διαφορά ».

Το πρώτο smartphone της εταιρείας θα είναι το «Escobar Fold 1» και θα λειτουργεί με Android. Η τιμή του θα είναι στα 349 δολάρια για την απλή έκδοση ενώ η «μεγάλη», με περισσότερη RAM θα ξεκινά από τα 499 δολάρια.

Δείτε το κινητό της εταιρείας του Escobar στην gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Νέα δεδομένα – Αυξάνονται οι δικαιούχοι

Λοταρία αποδείξεων - aade.gr: Δείτε ΕΔΩ αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ αφορολόγητα