ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Έπεσε» το δίκτυο της Vodafone - Πρόβλημα σε ίντερνετ και τηλεφωνία

Vodafone δίκτυο τηλέφωνο ιντερνετ
INTIME/Μπαμπούκος Γιώργος

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει το δίκτυο της Vodafone.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίζονται πολλά προβλήματα στο δίκτυο της Vodafone, με συνδρομητές σε Αθήνα αλλά και Θεσσαλονίκη να καταγγέλλουν αδυναμία επικοινωνίας αλλά και απουσία internet.

Τι απαντά η Vodafone

Η Vodafone κάνει λόγο «για προσωρινό πρόβλημα με το 4G το οποίο αποκαθίσταται», αναφορικά με τα προβλήματα στο δίκτυό της που παρουσιάστηκαν από νωρίς το πρωί.

Στην προσπάθεια επικοινωνίας με το Live chat του Vodafone.gr αναφέρεται το παρακάτω μήνυμα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Υπάρχει αυξημένη κίνηση στο τηλεφωνικό κέντρο λόγω προσωρινού τεχνικού θέματος που ενδέχεται να επηρεάζει την ποιότητα της σύνδεσής σας στην κινητή τηλεφωνία. Μείνε στο Live Chat της Vodafone, θα συνδεθούμε μαζί σου σε περίπου 15 λεπτά».

Το χρονικό

Οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα τόσο στο ίντερνετ όσο και στην τηλεφωνία. Συγκεκριμένα, τα τηλέφωνα φαίνονται να είναι απενεργοποιημένα, ενώ δεν είναι, ενώ πολλοί συνδρομητές αναφέρουν προβλήματα και στο δίκτυο 4G.

Οι χρήστες ζητούν, με αναρτήσεις τους, να μάθουν τους λόγους για την αδυναμία επικοινωνίας, δεδομένου ότι όπως καταγγέλλουν, δεν έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν ούτε με τη γραμμή υποστήριξης.

«Δεν έχω δίκτυο κινητού καθόλου και δεν απαντάτε στις γραμμές σας!», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στο Facebook.

«Προσπαθούμε να πάρουμε και να μας πάρουν τηλέφωνο και δεν τα καταφέρνουμε. Εξυπηρέτηση εταιρικών πελατών αναμονή 45 λ.», πρόσθεσε ένας άλλος χρήστης.

Όσοι χρήστες μάλιστα προσπαθούν να μπουν στο τμήμα «Επικοινωνία» στην επίσημη ιστοσελίδα της Vodafone βλέπουν το μήνυμα: «Δουλεύουμε σε κάτι πολύ ξεχωριστό. Επισκέψου το vodafone.gr σε λίγο».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός σε λιμάνια, ΚΤΕΛ, αεροδρόμια: Εγκαταλείπουν την Αθήνα οι αδειούχοι του Αυγούστου