ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone 13: «Κλείδωσε» η παρουσίαση του νέου κινητού Apple -Το χαρακτηριστικό που αλλάζει τα δεδομένα

iPhone 13: «Κλείδωσε» η παρουσίαση του νέου κινητού Apple -Το χαρακτηριστικό που αλλάζει τα δεδομένα
Το κινεζικό IT Home μάλιστα υποστηρίζει πως γνωρίζει και την ακριβή ημερομηνία παρουσίασης του iPhone 13.
youtube

Όλα είναι έτοιμα για το λανσάρισμα του νέου iPhone - Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τα νέα της προϊόντα, στις 14 Σεπτεμβρίου - Ποιες θα είναι οι προδιαγραφές του - Τι αλλάζει στις κλήσεις και τα μηνύματα

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αναμενεται να πραγματοποιηθεί το event της Apple - στις 14/9 - με την παρουσίαση των νέων προϊόντων της.

Η πρόσκληση της Apple για το event

Εβδομάδες τώρα έχουν ξεκινήσει και οι διαρροές σχετικά με τα χαρακτηριστικά των νέων iPhone.

Δίντεο με ικασίες σχετικά με την εμφάνιση και τα χαρακτηριστικά του νέου iPhone:

Σύμφωνα με το κινεζικό IT Home πώς τα AirPods τρίτης γενιάς θα παρουσιαστούν στις 30 Σεπτεμβρίου. Αυτό που γνωρίζουμε έως τώρα είναι πως η Apple έχει προγραμματίσει πολλά “μικρά” events μέσα στο Σεπτέμβριο για να παρουσιάσει μία πληθώρα προϊόντων. Η εταιρεία αναμένεται να ανανεώσει τα μοντέλα MacBook Pro και iPad αυτό το φθινόπωρο, τουλάχιστον εάν τηρήσει το ετήσιο πρόγραμμά της.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει στο internet και υποστηρίζουν ότι έτσι θα είναι το iPhone 13:

Kλήσεις χωρίς σήμα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η τεχνολογία που θα χρησιμοποιεί θα επιτρέπει στο iPhone 13 να πραγματοποιεί κλήσεις και να στέλνει μηνύματα ακόμη κι όταν δεν υπάρχει κανένα σήμα.

Σημαντικό ρόλο θα παίξει η σύνδεσή του με δορυφόρο, με τις συγκεκριμένες δυνατότητες να προορίζονται για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το εργαλείο θα επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και επαφές έκτακτης ανάγκης μέσω δορυφόρου, όταν δεν υπάρχει σήμα.

iPhone 13 Pro

Ο leaker Majin Bu, δημοσίευσε φωτογραφίες του μοντέλου που ισχυρίζεται ότι η Apple θα προωθήσει το νέο της κινητό ως iPhone 13 Pro. Μάλιστα, πρόκειται για την Rose Gold έκδοση. H εικόνα, συνοδεύεται από ένα σκίτσο του iPhone 13 Pro Max, το οποίο αναμένεται να μην παρουσιάζει μεγάλες διαφορές από το iPhone 13 Pro.

iphone-13-pro.jpeg
Η Rose Gold έκδοση που δημοσίευσε ο leaker Majin Bu.

Η νέα κάμερα

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η εταιρεία δεν αναμένεται να εισάγει πολλές αλλαγές στη νέα σειρά και η αναβάθμιση της κάμερας λέγεται ότι είναι ένα από τα στοιχεία στα οποία η Apple θα ποντάρει για να κάνει το iPhone 13 το καλύτερο ίσως τηλέφωνο της χρονιάς.

Οι Pro εκδόσεις θα κάνουν το ντεμπούτο τους με έναν καλύτερο 6-element Ultra Wide lens με autofocus. Το iPhone 13 Pro αναμένεται να εξοπλιστεί με την τεχνολογία sensor-shift stabilization του iPhone 12 Pro Max όπως και με το telphoto module.

Κάποιοι που παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις αναφέρουν πως το iPhone 13 θα είναι εξοπλισμένο με ένα ευρυγώνιο φακό 64 megapixel με ψηφιακό zoom 6x, αναμορφικό φακό 64 megapixel για βίντεο (2.1: 1), τηλεφακό 40 megapixel με 3x-5x optical zoom και Lidar 4.0. Τι σημαίνουν πρακτικά όλα αυτά; Φωτογραφίες, βίντεο και δυνατότητες εικόνας που δεν είχε καν φανταστεί κάποιος στο παρελθόν. Παρότι εταιρείες όπως η Samsung έχουν παρουσιάσει κάμερες με περισσότερο MP, η Apple δεν παρασύρεται και εξετάζει πάρα πολύ προσεκτικά τις μεθόδους με τις οποίες θα πιάσει την κορυφή στο εν λόγω task.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.