ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο

Αυτή είναι η πιο επικίνδυνη ιστοσελίδα στο διαδίκτυο

Η τρομακτική της δυνατότητα της συγκεκριμένης ιστοσελίδας

Στην ιστοσελίδα PimEyes οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να βρουν εικόνες που είχαν αναρτήσει κάποια στιγμή στο παρελθόν στο διαδίκτυο. Η PimEyes είναι η πλατφόρμα που είναι υπεύθυνη για την πληθώρα των αποτελεσμάτων όταν ψάχνετε για τον εαυτό σας και έχει χαρακτηριστεί ως «ο πιο ενοχλητικός ιστότοπος στο Διαδίκτυο».

Το βασικό σκεπτικό είναι ότι ανεβάζετε στην πλατφόρμα μια φωτογραφία του εαυτού σας και αυτός ψάχνει, με τη χρήση AI, για να εντοπίσει τυχόν άλλες φωτογραφίες σας που υπάρχουν στο διαδίκτυο, οπότε θεωρητικά μπορείτε να δείτε όλoυς τους ιστοτόπους όπου υπάρχουν εικόνες σας.

Η υπηρεσία είναι δωρεάν και πρέπει απλώς να ανεβάσετε μια φωτογραφία σας και στη συνέχεια να κάνετε αναζήτηση.

Μέσα σε ένα ή δύο λεπτά θα βρεθείτε αντιμέτωποι με φωτογραφίες σας από οπουδήποτε βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο, όπως το Facebook, το LinkedIn και εκείνη την περίεργη φωτογραφία με το κεφαλάκι σας στη σελίδα «Σχετικά με εμάς» της εργασίας σας.

Αν επιλέξετε να προχωρήσετε την αναζήτηση εικόνων ένα βήμα παραπέρα, μπορείτε να πληρώσετε για την premium αναζήτηση, η οποία μπορεί να κάνει μια πολύ πιο εμπεριστατωμένη έρευνα και να παρέχει επίσης συνδέσμους σε κάθε μέρος όπου εμφανίστηκαν οι εικόνες.

Αυτό είναι αρκετά χρήσιμο αν θέλετε στη συνέχεια να τις κατεβάσετε.

Επίσης, μπορείτε να «εξαιρεθείτε», καθώς το PimEyes επιτρέπει στους ανθρώπους να αφαιρέσουν τον εαυτό τους από τις αναζητήσεις άλλων.

Όμως, αυτό απαιτεί σάρωση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας για να επαληθεύσουν ότι εσείς το κάνετε αυτό.