ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

#TechLife: Η σειρά smartphones TCL 50 αναβαθμίζει την καθημερινότητά σου

#TechLife: Η σειρά smartphones TCL 50 αναβαθμίζει την καθημερινότητά σου

Οκ, είναι γνωστό. Οι άντρες έχουμε μια αδυναμία στα απλά πράγματα. Ό,τι κι αν είναι αυτά. 

Αυτό σημαίνει πως το keep it simple ισχύει για κάθε πτυχή της καθημερινής μας ζωής -από τα smartphones και οποιαδήποτε συσκευή, μέχρι τις φιλικές, ερωτικές και οικογενειακές σχέσεις. Αν δούμε κάτι δύσκολο… βραχυκυκλώνουμε.

Και μιας και αναφερθήκαμε στα smartphones, εδώ θέλουμε κάτι που να είναι πρακτικό και σίγουρα να μην απαιτεί πτυχίο μηχανολογίας για να το χειριστούμε. Ναι με δυο λόγια, χρειαζόμαστε κάτι που να κάνει τη ζωή μας εύκολη και γιατί όχι διασκεδαστική, να μπορεί δηλαδή να ανταποκρίνεται στις καθημερινές μας ανάγκες χωρίς να χάνουμε πολύ χρόνο ή ενέργεια.

Άλλωστε, η καθημερινότητα δεν θα έπρεπε να είναι πολύπλοκη και η αλήθεια είναι πως με τα smartphones της σειράς TCL 50, καταλάβαμε πως δεν είναι.

Λειτουργικότητα και απόδοση πάνω απ’ όλα

Τι ζητάμε; Smartphones που να είναι λειτουργικά και να έχουν καλή απόδοση, δηλαδή να μην «κολλάει» το λογισμικό. Τι έχουμε στο TCL 50 SE; Απόδοση μεγάλης διάρκειας χάρη στη μεγάλη μπαταρία 5010mAh, που συμπληρώνεται από μνήμη 6GB + 6GB επέκταση RAM και τον (δεν το λες και μικρό) αποθηκευτικό χώρο 256GB. Έτσι, και το smartphone και εμείς μπορούμε να κάνουμε άνετα multitasking -να στείλουμε email, να κάνουμε teams meeting ενώ είμαστε εκτός γραφείου ή να απαντήσουμε σε μηνύματα. Σε αυτό, βέβαια, βοηθάει και το chipset MediaTek Helio G88, που εξασφαλίζει την απρόσκοπτη απόδοση. Τέλος, καθώς το μεγάλο μας άγχος συνοψίζεται στη φράση «Ωχ, πρέπει να φορτίσω το κινητό και θα κάνει πόση ώρα», τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχούμε, καθώς το TCL 50 SE έχει τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 33W. Με λίγα λόγια, δεν καταλαβαίνουμε πότε προλαβαίνει να πάρει τα πάνω του.

huawei1

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr