ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βίντεο: To θρυλικό Nokia 3310 στο μπλέντερ!

Βίντεο: To θρυλικό Nokia 3310 στο μπλέντερ!

Έτος 2000 και η Nokia επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη για τους φανατικούς της τεχνολογίας και των κινητών τηλεφώνων. Τον αντικαταστάτη του 3210, το θρυλικό Nokia 3310.

Ένα κινητό το οποίο (για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί), έχει περάσει από τα χέρια του 70% του ελληνικού πληθυσμού Ελλήνων. Οι πολυφωνικοί ήχοι κλήσης, τα SMS των 459 χαρακτήρων, η μεγάλη διάρκεια μπαταρίας αλλά και η αλλαγή στα καλύμματα του κινητού, ήταν κάτι το πρωτοποριακό για εκείνη την εποχή... Άλλωστε δεν μπορεί εύκολα να ξεχαστεί η μανία με το «φιδάκι», το παιχνίδι που ενσωμάτωνε το κινητό και είχε προκαλέσει μανία.

Τα χρόνια πέρασαν και πλέον τα κινητά έχουν wifi, κάμερα πολλών megapixels και λαμπερές οθόνες.

Ταυτόχρονα, με το πέρασμα του χρόνου, όλο και περισσότεροι αναπολούν, όχι την λειτουργικότητα που είχε το 3310, αλλά την στιβαρή κατασκευή του. Τόσο στιβαρή, που πλέον κυκλοφορεί και ένας αστικός μύθος ο οποίος αναφέρει πως αν πέσει κάτω το κινητό της Nokia, θα δημιουργεί... κρατήρας και αυτό θα μείνει άθικτο.

Ο συμπαθητικός κύριος με το μπλέντερ, αποφάσισε με τον δικό του τρόπο να τεστάρει τις αντοχές του πιο best seller κινητού. Θα τα καταφέρει το 3310 ενάντια στις κοφτερές λεπίδες;

Δείτε το βίντεο...