ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Μάρτιο το BlackBerry PlayBook

Το Μάρτιο το BlackBerry PlayBook
Η RIM είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το BlackBerry PlayBook, ένα αρκετά..

Η RIM είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει το BlackBerry PlayBook, ένα αρκετά ενδιαφέρον tablet 7' ιντσών το οποίο θα τρέχει τη νέα πλατφόρμα BlackBerry Tablet OS.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα στηρίζεται στο λειτουργικό σύστημα QNX και οι φήμες αναφέρουν ότι θα είναι σε θέση να «τρέξει» και εφαρμογές που έχουν κατασκευαστεί για το Android.

Το πρόβλημα με τη συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι η απουσία μιας μεγάλης βιβλιοθήκης εφαρμογών που θα έκανε πιο προσιτή την αγορά, κάτι που όμως θα λυθεί άμεσα αν τελικά το BlackBook υποστηρίξει τις Android εφαρμογές οι οποίες ξεπερνάνε τις 200.000. Ο browser υποστηρίζει πλήρως τις τεχνολογίες Flash, Air και HTML 5.

Στα ενδότερα του BlackBerry PlayBook βλέπουμε διπύρηνο επεξεργαστή A9 Cortex 1GHz, 1 GB Ram, δύο κάμερες για βιντεοκλήσεις με την πίσω κάμερα των 5megapixel να είναι ικανή για εγγραφή βίντεο Full HD το οποίο μπορείτε να αναπαράγεται στη συνέχεια στη τηλεόραση σας μέσω της HDMI θύρας.

Η RIM ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το PlayBook προς το τέλος Μαρτίου στην Αμερική και στο διάστημα Απριλίου - Μαϊού στην Ευρώπη. Η τιμή θα ανακοινωθεί μέσα στο Μάρτιο για όλα τα μοντέλα.\

Πηγή: insomnia