ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τι travian(νε) κι αυτοί οι Ρωμαίοι…

Τι travian(νε) κι αυτοί οι Ρωμαίοι…
Ένα νέο browser game έρχεται να κάνει δυναμική εμφάνιση στο internet, καθηλώνοντας τους χρήστες του στα pc τους…

Ένα νέο browser game έρχεται να κάνει δυναμική εμφάνιση στο internet, καθηλώνοντας τους χρήστες του στα pc τους…

Καθηλώνοντας είπαμε; Γράψτε λάθος…

Το Travian, είναι ένα σύγχρονο strategy, το οποίο δε θέλει ούτε εγκατάσταση, αλλά ούτε πολύ ώρα από το χρόνο σας. Αρκεί να βάζετε στους εργάτες σας να δουλεύουν κι εσείς να ρίχνετε μια …ματιά για να διαπιστώσετε αν όλα πάνε καλά.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι, το οποίο σας μεταφέρει στα χρόνια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε στρατόπεδο.
Μπορείτε να είστε Ρωμαίος, Γαλάτης, ή Τεύτονας. Βέβαια κάθε λαός, έχει τις αδυναμίες του, αλλά και τα συν του σε σχέση με τους άλλους. Σκοπός του Σκοπός του παιχνιδιού, είναι να ξεκινήσετε με λίγα αγαθά και να φτιάξετε τη δική σας αυτοκρατορία.

Σταδιακά, όσο θα μαζεύεται χρήματα από τα resources σας, θα έχετε την ευκαιρία να χτίζετε σπίτια, στρατόπεδα αλλά και να αγοράζετε πολεμιστές, προκειμένου να μην απειλήστε από τους άλλους gamers που βρίσκονται online.

Το παιχνίδι έχει αναπτυχθεί από την εταιρία Travian games το 2004, ωστόσο η σημερινή του έκδοση είναι η τέταρτη και ήδη μετρά 5 εκατομμύρια παίκτες από όλο τον κόσμο.

Αν είστε κι εσείς λάτρεις των παιχνιδιών του internet, σίγουρα αξίζει τον κόπο να ρίξετε μια ματιά και σε αυτό, αφού θα ανακαλύψετε πως υπάρχουν χιλιάδες τρόποι ώστε να αναπτύξετε τη στρατηγική σας.