ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το iPhone 6 όχι μόνο λυγίζει, αλλά... ξυρίζει κιόλας! (vids)

Το iPhone 6 όχι μόνο λυγίζει, αλλά... ξυρίζει κιόλας! (vids)

Μετά το Bendgate, που… λύγισε την Apple, την εμφάνισή του έκανε και το Hairgate, κάνοντας την εταιρεία πλέον να τραβάει τα... μαλλιά της!

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες χρηστών ότι το ολοκαίνουργιο iPhone 6 «λυγίζει», έρχεται τώρα στο φως ένα ακόμα «ατυχές» χαρακτηριστικό που μειώνει τη λάμψη του πολυδιαφημισμένου smartphone: παγιδεύει τρίχες από τα μαλλιά ή τα γένια των χρηστών του, οι οποίες τραβιούνται, βγαίνοντας από τη ρίζα!

Είναι μάλλον δύσκολο να κριθεί εάν υφίσταται στ' αλήθεια τέτοιο πρόβλημα, πάντως χρήστες του Twitter που δημιούργησαν την ετικέτα #hairgate έχουν προκαλέσει αρκετό θόρυβο στο διαδίκτυο, αναγκάζοντας τα Μέσα ενημέρωσης να δημοσιεύσουν τις μάλλον ασυνήθιστες «καταγγελίες» τους.

«Το σημείο στο iPhone 6 μου όπου το αλουμίνιο συναντάει το γυαλί, πιάνει τα μαλλιά μου και μου τα τραβάει», υποστήριξε ένας κάτοχος του κινητού.

Χρήστες του iPhone με τριχοφυΐα στο πρόσωπο εξέφρασαν κι αυτοί με τη σειρά τους παράπονα: τα γένια τους τραβιούνται όταν κάνουν ή δέχονται κλήσεις στο κινητό τηλέφωνο.

Και μπορεί κάποιος εκπρόσωπος της Apple να μην σχολίασε το ζήτημα, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε ορισμένες εταιρείες να αντιληφθούν τη μοναδική ευκαιρία για πνευματώδες marketing που τους παρουσιάζεται. Η Gillette Co. έσπευσε μάλιστα να κάνει μια σχετική ανάρτηση στο Twitter: «Το τηλέφωνό σας μπορεί να είναι εξυπνότερο από ποτέ, αλλά αφήστε το ξύρισμα στους ειδικούς»...

Πολλοί χρήστες πάντως του νέου κινητού αντιμετωπίζουν μάλλον με δυσπιστία το σάλο που έχει δημιουργηθεί. Ένας πληροφορικός σχολίασε ότι έχει το νέο τηλέφωνο, διαβεβαιώνοντας πως «ούτε λυγίζει, ούτε τραβάει τις τρίχες» του. Άλλοι πάντως δεν έχασαν την ευκαιρία για ένα καλό χωρατό: «Συγχαρητήρια Apple, κατάφερες να ξυριστούν οι χίπστερς», έγραψε ένας...

Διαβάστε ακόμα:

Τουρκία: Αιματηρές διαδηλώσεις Κούρδων με νεκρούς (vids+pics)

Κίνα: Η γυναίκα που γεννήθηκε με τα πόδια ανάποδα! (pics)

Έμπολα: Αναπόφευκτο να σημειωθούν περισσότερα κρούσματα στην Ευρώπη

Συναγερμός στην Κύπρο με κλεμμένο δεξαμενόπλοιο από το Ιράκ

Ιρανή θα εκτελεστεί γιατί σκότωσε τον επίδοξο βιαστή της

Συρία-Ιράκ: Νέες επιδρομές στο Κομπάνι – «Πρώτη» για τα ολλανδικά F-16

Οι «11 εντολές» των τζιχαντιστών προς τους δημοσιογράφους

ΗΠΑ: 4χρονη μοίραζε σακουλάκια με ηρωίνη στο νηπιαγωγείο της!

Τι υποστήριξε στην απολογία του καπετάνιος του μοιραίου Sewol (vid)

Συνελήφθησαν ύποπτοι για τρομοκρατία σε Βρετανία και Φινλανδία

Τουρκία: Νεκρός σε διαδήλωση διαμαρτυρίας Κούρδων (vids+pics)