ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Φθηνότερο ταξί με Taxibeat και Visa

Φθηνότερο ταξί με Taxibeat και Visa

Το Taxibeat συνεργάζεται με τη Visa και προσφέρειΈκπτωση -20% σε κάθε διαδρομή ταξί που εξοφλείται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου προσφέρει το Taxibeat σε συνεργασία με τη Visa Europe.

Η προσφορά ισχύει για όλους τους επιβάτες του Taxibeat που χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση (7.8) της εφαρμογής για φορητές συσκευές, σε όλα τα σημεία που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία του Taxibeat, 24 ώρες το 24ωρο. Σημειώνεται ότι οι οδηγοί ταξί δεν επιβαρύνονται από τη συγκεκριμένη έκπτωση, καθώς πιστώνονται κανονικά το 100% του κομίστρου της διαδρομής, ενώ η έκπτωση καλύπτεται από τη Visa.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, ταξιδεύοντας με Taxibeat και Visa, ο επιβάτης έχει μια διαφορετική εμπειρία μετακίνησης καθώς καλεί ταξί και πληρώνει για τη διαδρομή του με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι, κερδίζει σε χρόνο, άνεση, ευκολία και ασφάλεια. Και τώρα, κερδίζει και σε χρήματα. Ο χρήστης της εφαρμογής καταχωρεί την κάρτα του στο Taxibeat μία φορά και στη συνέχεια ταξιδεύει χωρίς να πρέπει να έχει μαζί του μετρητά, πορτοφόλι, ούτε καν την ίδια την κάρτα.

Το μόνο που χρειάζεται για να πληρώσει τη διαδρομή του είναι η συσκευή κινητού τηλεφώνου ή ταμπλέτα με την οποία έχει ήδη καλέσει Taxibeat. Μόλις ο επιβάτης ενεργοποιήσει την πιστωτική ή χρεωστική Visa κάρτα του ως τρόπο πληρωμής στην εφαρμογή, ο οδηγός του Taxibeat θα γνωρίζει ότι δεν πρέπει να ζητήσει μετρητά. Στο τέλος της διαδρομής, ο οδηγός καταχωρεί το ποσό που αναγράφεται στο ταξίμετρο μαζί με τυχόν πρόσθετα (αποσκευές, διόδια κλπ.) και η εξόφληση γίνεται ηλεκτρονικά.

Σχετικές ειδήσεις