ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κυρτό… ηχοσύστημα από τη Samsung

Κυρτό… ηχοσύστημα από τη Samsung

Οι κυρτές τηλεοράσεις έχουν αρχίσει να αυξάνονται, οπότε η Samsung αποφάσισε ότι χρειάζονται να έχουν και το αντίστοιχα κυρτό... σύστημα ήχου.

Έτσι, ο κορεατικός κολοσσός παρουσίασε το νέο Curved Soundbar HW-H7501, το οποίο συμπληρώνει συμπληρώνει τις Samsung Curved UHD τηλεοράσεις, ακολουθώντας αρμονικά την καμπυλότητά τους.

Το συγκεκριμένο σύστημα διαθέτει 320 watt, surround 8.1 καναλιών και επιπλέον ενσωματωμένα πλαϊνά ηχεία, καθώς η Samsung επιδιώκει να προσφέρει ένα κορυφαίο ηχητικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, η Samsung επεκτείνει τη βέλτιστη περιοχή ακρόασης και φέρνει το ύψος του ήχου στο επίπεδο της οθόνης της τηλεόρασης, μοιράζοντάς τον ομοιόμορφα στο χώρο.

Παράλληλα, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η τεχνολογία TV Sound Connect κάνει πολύ εύκολη την ασύρματη σύνδεση του Curved Soundbar με την τηλεόραση, μέσω Bluetooth. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγεται η χρήση καλωδίων, διατηρώντας τον χώρο σε τάξη και αναδεικνύοντας στο μέγιστο το λεπτό και κομψό σχεδιασμό των δύο συσκευών. Ακόμη, το Bluetooth Hi-Fi Codec επιτυγχάνει τη μεταφορά του υψηλής ποιότητας ήχου ασύρματα από τη Samsung τηλεόραση στο Curved Soundbar, χωρίς απώλειες. Επιπλέον, στην περίπτωση που η Samsung Curved τηλεόραση είναι τοποθετημένη στον τοίχο, το Curved Soundbar, εφαρμόζει σαν ένα σώμα με την τηλεόραση, χωρίς να απαιτείται επιπλέον βάση στήριξης.
Το Samsung Curved Soundbar είναι συμβατό με τα μοντέλα Samsung τηλεοράσεων 2014: Η8000, ΗU7200, HU8200, HU8500.