ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

YouTube για παιδιά

YouTube για παιδιά

Το δικό τους app για το YouTube θα έχουν άμεσα τα παιδιά! Η Google αποφάσισε ότι χρειάζεται να δημιουργήσει ένα ειδικό app για φορητές συσκευές που να απευθύνεται στα παιδιά και να καλύπτει τις ανησυχίες των γονέων.

Πρακτικά, το συγκεκριμένο app θα παίρνει μεν περιεχόμενο από το YouTube αλλά οι προτάσεις του θα είναι προσανατολισμένες προς τα παιδιά και τους εφήβους, ενώ επιπλέον θα υπάρχουν ειδικά φίλτρα προστασίας προκειμένου τα παιδιά να μην μπορούν να δουν ακατάλληλο περιεχόμενο.

Κάτι που ζητούν εδώ και πολλά χρόνια οι γονείς που βλέπουν τα παιδιά τους να παρακολουθούν περιεχόμενο στο YouTube και φοβούνται ότι μπορεί να δουν και κάτι που καλό θα ήταν να αποφύγουν.

Το λανσάρισμα του συγκεκριμένου app είναι άμεσο και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πως θα το αντιμετωπίσουν τα ίδια τα παιδιά.

Ο λόγος είναι ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο τα παιδιά, ακόμη και αν πηγαίνουν στο Δημοτικό, έχοντας αποκτήσει ένα tablet να παρακολουθούν περιεχόμενο αποκλειστικά από το YouTube αντικαθιστώντας την τηλεόραση, το ραδιόφωνο ή οτιδήποτε άλλο...

Σχετικές ειδήσεις