ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Επέκταση στο video από το Spotify

Επέκταση στο video από το Spotify

Σε κέντρο ψυχαγωγίας προτίθεται να εξελιχθεί το Spotify, η δημοφιλής συνδρομητική υπηρεσία αναπαραγωγής μουσικής, η οποία ανακοίνωσε ότι επεκτείνεται και στο χώρο του video περιεχομένου.

του Δημήτρη Μαλλά

Προς το παρόν, δεν είναι διαθέσιμες ταινίες ή τηλεοπτικές σειρές, αλλά αυτό δεν θα πρέπει πλέον να αποκλειστεί. Όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της σουηδικής εταιρείας, Ντάνιελ Εκ, στο Spotify θα αρχίσει πλέον να προστίθεται περιεχόμενο όπως podcasts και video, από γνωστές πηγές, όπως το Vice News, το Comedy Central, το MTV ή το ESPN, το BBC, το ABC και το NBC. Παράλληλα, το Spotify φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με εταιρείες που δημιουργούν video για το YouTube και άλλες πλατφόρμες έτσι ώστε να υποστηρίξουν και τη δική του.
Στην ίδια συνέντευξη Τύπου, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αναφέρθηκε στους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης της υπηρεσίας, με τους χρήστες του Spotify να έχουν ακούσει (από το λανσάρισμά του μέχρι σήμερα) 25 δισ. ώρες μουσικής. Ταυτόχρονα, στο Spotify αντιστοιχούν το μισό από το σύνολο των εσόδων της μουσικής βιομηχανίας που προέρχεται από τις streaming υπηρεσίες

Σχετικές ειδήσεις