ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στα Public τα αθλητικά αξεσουάρ της SBS

Στα Public τα αθλητικά αξεσουάρ της SBS

Διαθέσιμα αποκλειστικά στα καταστήματα Public είναι τα αθλητικά αξεσουάρ της ιταλικής SBS, η οποία είναι αρκετά γνωστή για τον σχεδιασμό και την πρακτικότητα των προϊόντων της.Από τα προϊόντα της SBS ξεχωρίζει η action camera που προσφέρει υψηλής ποιότητας video και ενσωματωμένη οθόνη, είναι πλήρως αδιάβροχη με την θήκη της (έως 10 μέτρα), ενώ στη συσκευασία της υπάρχουν όλα τα αξεσουάρ (βάση αυτοκινήτου, αδιάβροχη θήκη, προστατευτικό κάλυμμα, βάση μηχανής και ποδηλάτου, βάση κράνους και φορτιστής αυτοκινήτου). Το κόστος είναι στα 59,90 ευρώ.

Επίσης, το αδιάβροχο και με ειδικό στρώμα προστασίας κατά της άμμου, φορητό ηχείο SBS Bluetooth Sport είναι εξαιρετική λύση για την παραλία.

Ακόμη, υπάρχει το σετ SBS Sport Kit που περιλαμβάνει ακουστικά που χάρη στον σχεδιασμό τους να παραμένουν στη θέση τους ακόμα κι όταν γυμνάζεται ο χρήστης καθώς επίσης μικρόφωνο και πλήκτρο απάντησης κλήσεων για να λειτουργούν και ως hands-free, αλλά θήκη-περιβραχιόνιο με πρόσθετη τσέπη. Το SBS Sport Kit είναι στα 24,99 ευρώ.

Επίσης, με 14,99 ευρώ μπορεί κάποιος να αποκτήσει το SBS Light, το οποίο εφαρμόζει κανείς στο παπούτσι του, ενεργοποιεί τον LED φωτισμό και μπορεί να τρέχει ακόμη και βράδυ χωρίς να υπάρχει το πρόβλημα ότι δεν τον έχουν προσέξει οι διερχόμενοι οδηγοί.

Τέλος, υπάρχει και το αδιάβροχο SBS Health Bracelet Beat, ένα smartband που καταγράφει βήματα, απόσταση που διένυσε ο κάτοχος του αλλά και τις θερμίδες που έκαψε και ενημερώνει σχετικά το smartphone. Στη συσκευασία του περιλαμβάνονται 3 λουράκια καρπού σε διαφορετικά χρώματα και το κόστος είναι στα 44,99 ευρώ.

Σχετικές ειδήσεις