ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέες επιλογές σε smartphones από την Alcatel OneTouch

Νέες επιλογές σε smartphones από την Alcatel OneTouch

Τη γκάμα των smartphones της αλλά και των wearable συσκευών της ενίσχυσε η Alcatel OneTouch με τα νέα μοντέλα να κάνουν την εμφάνιση τους στο πλαίσιο της πρόσφατης IFA, μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ψηφιακών τεχνολογιών παγκοσμίως.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε το POP Star, ένα 5 ιντσών smartphone που χαρακτηρίζεται από τη δυνατότητα εναλλαγής καλυμμάτων με τις επιλογές να είναι πολλές και με ιδιαίτερο στυλ. Η συσκευή διαθέτει 4πύρηνο επεξεργαστή, οπίσθια κάμερα 8 megapixel και εμπρόσθια 5 megapixel, ενώ η HD IPS οθόνη προσφέρει 75% λιγότερη αντανάκλαση του φωτός για εξαιρετική ευκρίνεια κάτω από το φως του ηλίου και μια ευρεία γωνία θέασης 160 μοιρών.

Ακόμη καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά προσφέρει το POP Up, καθώς ο επεξεργαστής είναι 8πύρηνος, ενώ η οπίσθια κάμερα έχει ανάλυση 13 megapixel mε ποιοτικό αισθητήρα και f/2.0 διάφραγμα για να εξασφαλίζει καθαρές φωτογραφίες ακόμα και τη νύχτα.

Ενδιαφέρουσα νέα προσθήκη είναι και το GO Play, ένα smartphone για χρήστες με πολλές εξωτερικές δραστηριότητες, δεδομένου ότι είναι αδιάβροχο, ανθεκτικό σε σκόνη και πτώση και διαθέτει και κάμερα 8 megapixel.

Το GO Play μπορεί να «συνοδεύσει» το GO Watch, το νέο «έξυπνο» ρολόι της Alcatel OneTouch, το οποίο επίσης είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό σε σκόνη και πτώσεις. Είναι συμβατό με Android και iOS και έχει κορυφαίες λειτουργίες ώστε να ταιριάζει με την καλή του εμφάνιση. Επίσης σας ενημερώνει για SNS, SMS, emails, κλήσεις και τον καιρό. Το GO Watch είναι 100% προσαρμόσιμο με εναλλασσόμενη πρόσοψη και περικάρπιο.