ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Είναι αυτό το καινούριο iPhone της Apple; Και δεν εννοούμε το 7! (photo)

Είναι αυτό το καινούριο iPhone της Apple; Και δεν εννοούμε το 7! (photo)

Σάλο και πανικό στους techmaniacs έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο μια φωτογραφία, η οποία ρίχνει λάδι στη φωτιά της φημολογίας πως η Αpple σχεδιάζει και ένα άλλο iPhone εκτός του 7!

Σύμφωνα λοιπόν με sites, αλλά και blogs που ασχολούνται με την τεχνολογία, ο αμερικανός κολοσσός φέρεται να έχει στα σκαριά και ένα smartphone, το οποίο θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των χρηστών που προτιμούν μικρότερο μέγεθος οθόνης και συγκεκριμένα τεσσάρων ιντσών. Το όνομά του, δε, θα είναι iPhone 5se και όχι iPhone 6c όπως πίστευαν αρχικά!

Βάσει των φωτογραφιών πάντως που διέρρευσαν, το νέο κινητό της Apple, εμφανισιακά θα είναι σχεδόν ίδιο με το 4,7 ιντσών iPhone 6s και το 5,5-ιντσών iPhone 6s Plus, ενώ θα έχει καμπυλόγραμμες άκρες από γυαλί και αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Απεικονίζεται δίπλα σε ένα iPhone 5, με το οποίο πάντως φαίνεται πως έχουν ίδιες διαστάσεις…

Και μπορεί πολλοί να υποστηρίζουν πως η φωτογραφία δεν είναι αυθεντική, ωστόσο δημοσιεύτηκε σε μία ιδιαίτερα αξιόπιστη ολλανδική ιστοσελίδα, η οποία πριν από δύο χρόνια είχε αποκαλύψει τις πρώτες φωτογραφίες από την οθόνη του iPad Air 2, όπως επίσης και το σχέδιο του προκατόχου του…

Όσο για την ονομασία «se», υπάλληλοι της Apple υποστηρίζουν ότι αναφέρεται ή σε «ειδική έκδοση» (special edition) ή σε «ενισχυμένη έκδοση» (enhanced), ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το καινούριο iPhone 4 ιντσών θα κυκλοφορήσει με δύο κάμερες (8-megapixel πίσω και 1.2 μπροστά) σε χρώματα Silver, Space Grey, Gold and Rose Gold (όπως ακριβώς του 6s) και θα υποστηρίζει τα Live Photos και Apple Pay.

Αναμένεται να βγει στις αγορές την Άνοιξη του 2016, μαζί με το Apple Watch 2, με την τιμή του να είναι φυσικά πιο προσιτή από του iPhone 6 και να υπολογίζεται στα 400-500 δολάρια.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι το iPhone 7 θα φθάσει στα ράφια μέχρι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, ωστόσο οι φήμες για τα χαρακτηριστικά του (ανάμεσα στα οποία η κυρτή οθόνη και η… εξαφάνιση του κουμπιού «home») δίνουν και παίρνουν.

Σχετικές ειδήσεις