ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Εκπλήξεις ετοιμάζει η Sony Mobile στο φετινό MWC

Εκπλήξεις ετοιμάζει η Sony Mobile στο φετινό MWC

Μεταξύ των κατασκευαστών που ανέκαθεν κάνουν αίσθηση στο Mobile World Congress, τη μεγαλύτερη εκδήλωση για το χώρο της κινητής τηλεφωνίας, είναι η Sony Mobile.

Η ιαπωνική εταιρεία, εκ των κορυφαίων κατασκευαστών smartphones παγκοσμίως, ετοιμάζει αρκετές εκπλήξεις και τη φετινή χρονιά και δεν είναι λίγοι που περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις ανακοινώσεις της μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η Sony Mobile θα παρουσιάσει και φέτος μία σειρά από νέες συσκευές, οι οποίες, μάλιστα, θα απευθύνονται σε όλα τα στρώματα της αγοράς, καλύπτοντας τις ανάγκες πολλαπλών κατηγοριών πελατών, τόσο σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών όσο και σε επίπεδο τιμής. Η κίνηση αυτή αποτελεί και μία απάντηση σε όσους αναλυτές ήθελαν τον όμιλο Sony να περιορίζει ή και να διακόπτει τελείως τη δραστηριοποίηση της στον τομέα των smartphones.

Η παρουσίαση των νέων μοντέλων της Sony Mobile θα γίνει το πρωί της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου και οι λεπτομέρειες είναι σχετικά περιορισμένες. Πάντως, οι πληροφορίες λένε ότι οι σχεδιαστές της Sony Mobile είχαν ορισμένες εξαιρετικές ιδέες και τις οποίες υλοποίησαν με αποτέλεσμα τα νέα μοντέλα να διαφοροποιούνται αρκετά σε σχέση με τον ανταγωνισμό όσον αφορά στο design τους. Σημειωτέον πως η Sony Mobile είναι από τις εταιρείες που επιδιώκει να διαφοροποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και αρέσκεται να προχωρά σε καινοτομίες. Για παράδειγμα, το Xperia Z5 Premium είναι το πρώτο smartphone που κυκλοφόρησε διαθέτοντας οθόνη με ανάλυση 4Κ.

Πέραν πάντως από νέα smartphones, η Sony Mobile αναμένεται να αξιοποιήσει το MWC προκειμένου να παρουσιάσει καινούρια προϊόντα και στο χώρο των «έξυπνων» αξεσουάρ (smart accessories), ενισχύοντας τη γκάμα της αλλά και επεκτεινόμενη σε τομείς που μέχρι τώρα δεν είχαν καλυφθεί.