ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Βάλε στις ιστοσελίδες το δικό σου στυλ

Βάλε στις ιστοσελίδες το δικό σου στυλ
Τη δυνατότητα να βάλεις το προσωπικό σου στυλ στις ιστοσελίδες...

Τη δυνατότητα να βάλεις το προσωπικό σου στυλ στις ιστοσελίδες σου δίνει ένα νέο πρόγραμμα που ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή.

Το BO.LT, το νέο πρόγραμμα, το οποίο τέθηκε στη διάθεση των χρηστών του Διαδικτύου μέσα στον Ιούλιο, δημιουργεί ένα ακριβές αντίγραφο της ιστοσελίδας που επιθυμείς, εισάγοντας το URL της και το αποθηκεύει στο ειδικά προσαρμοσμένο δίκτυό του.

Στη συνέχεια εσύ μπορείς είτε να κάνεις τα σχόλιά σου για το περιεχόμενο, είτε να το αλλάξεις όπως επιθυμείς, αφαιρώντας κομμάτια του κειμένου και γράφοντας το δικό σου κείμενο. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προσθέσεις συνδέσμους, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις φωτογραφίες, τις οποίες μπορείς να αντικαταστήσεις με δικές σου.

Για να κάνεις όλες αυτές τις αλλαγές, δε χρειάζεται παρά να πηγαίνεις το δείκτη ποντικού σου πάνω από το σημείο που θες, να κλικάρεις και μετά να επιλέγεις από τις επιλογές που θα σου εμφανίζονται. Το τελικό αποτέλεσμα μπορείς να το μοιραστείς με τους φίλους ή με τα άτομα που σε ακολουθούν, όμως, εφόσον το επιθυμείς, μπορείς να κρατήσεις την ανωνυμία σου.