ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πού αρχίζει και πού τελειώνει η επικοινωνία για 200.000 ελληνικά νοικοκυριά

Πού αρχίζει και πού τελειώνει η επικοινωνία για 200.000 ελληνικά νοικοκυριά

Η τηλεφωνία και η πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι κάτι που μας είναι πλέον απαραίτητα, οπουδήποτε και αν βρισκόμαστε.

Του Δημήτρη Μαλλά

Είτε μέσα στο σπίτι, είτε εκτός αυτού. Η πραγματικότητα επίσης είναι πως οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μας προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα. Υπάρχει, όμως, και ένα πρόβλημα: Ότι πολλές φορές η σταθερή τηλεφωνία, η κινητή τηλεφωνία και η ευρυζωνική, γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο παρέχονται ως ξεχωριστές υπηρεσίες. Και το αποτέλεσμα είναι πολλαπλοί λογαριασμοί, όπως και μεγαλύτερο κόστος. Το πρόβλημα γίνεται ακόμη πιο έντονο σε περίπτωση που μιλάμε για μία οικογένεια με 2, 3 ή 4 μέλη, τα οποία όλα έχουν τις δικές τους ανάγκες, όπως και την ανάγκη να επικοινωνούν μεταξύ τους διαρκώς...

Από την άλλη πλευρά, όμως, υπάρχει και λύση σε αυτό το πρόβλημα: Ένα συνδυαστικό πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών που να περιλαμβάνει κινητή & σταθερή τηλεφωνία καθώς καιευρυζωνική πρόσβαση στο Διαδίκτυο σε χαμηλό κόστος. Όλα αυτά σε ένα λογαριασμό και με τη δυνατότητα για φθηνή επικοινωνία μεταξύ των μελών μίας οικογένειας.

Πού μπορείτε να βρείτε ένα τέτοιο πακέτο; Αυτή τη στιγμή η πιο ολοκληρωμένη λύση που παρέχεται αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά είναι το Windtripleplay, το οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι αποτελεί αυτή τη στιγμή την επιλογή που έχουν κάνει 200.000 ελληνικά νοικοκυριά! Αριθμός διόλου ευκαταφρόνητος, ο οποίος αυξάνεται διαρκώς, δείγμα ότι το συγκεκριμένο πακέτο έχει πολλαπλά οφέλη.

Το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με τις ανάγκες που έχει κάθε σπίτι. Αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον ότι με ένα ποσό που ξεκινά από τα 40 ευρώ το μήνα μπορεί κάποιος να έχει σύνδεση κινητής τηλεφωνίας με 300 λεπτά ομιλίας και 600 MBInternet, σταθερό τηλέφωνο για απεριόριστες κλήσεις προς όλα τα εγχώρια σταθερά, γρήγορη πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω γραμμής ADSL, συν καρτοκινητό με δωρεάν χρόνο αλλά και δωρεάν εφαρμογή για την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου από τα παιδιά! Σημειωτέον δε πως προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέσετε και καρτοκινητές συνδέσεις -για τα νεότερα μέλη- με πολύ χαμηλές τιμές καθώς με 5 ευρώ παρέχονται 1 GBInternet και 300 λεπτά ομιλίας, μεταξύ άλλων.

Το πακέτο είναι αρκετά ελκυστικό και αν χρειάζεστε επιπλέον λεπτά ομιλίας ή GB δεδομένων, όπως και ταχύτερες συνδέσεις στο Διαδίκτυο μέσω VDSL, με πολύ χαμηλό επιπλέον κόστος. Στο μείγμα προστίθεται και το ότι η Windεπεκτείνει διαρκώς το 4Gδίκτυο με αποτέλεσμα να έχετε απίστευτες ταχύτητες internet στο smartphone σας, με το μηνιαίο κόστος να είναι αρκετά προσιτό. Συν ότι υπάρχει μόνος ένας λογαριασμός, οπότε ο λογαριασμός είναι πιο κατανοητός και πιο εύκολο να θυμάστε τι έχετε να πληρώσετε... Επιπλέον, για οποιοδήποτε θέμα καλείτε έναν τηλεφωνικό αριθμό εξυπηρέτησης, ενώ πλέον η Windπροσφέρει και υπηρεσίες online εξυπηρέτησης σταθερής &internetγια να είναι ακόμη πιο εύκολο και γρήγορο να βρείτε αυτό που χρειάζεστε!

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών, ιδιαίτερα πρακτικό και ευέλικτο, το οποίο απευθύνεται σε όλα τα μέλη ενός σπιτιού. Πρακτικά, είναι τρία σε ένα πακέτο, το οποίο συμφέρει. Και γι’ αυτό το προτιμούν όλο και περισσότεροι Έλληνες καταναλωτές.

Γιατί η επικοινωνία αρχίζει και τελειώνει με WIND.

Δείτε τη νέα ταινία της WIND για το WINDtripleplay