ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στείλτε χρήματα μέσω Skype με το PayPal

Στείλτε χρήματα μέσω Skype με το PayPal

Η PayPal ανακοίνωσε την συνεργασία της με το Skype, που επιτρέπει σε χρήστες στην Ελλάδα και σε άλλες 21 χώρες να στείλουν χρήματα σε άλλους χρήστες Skype με την PayPal μέσω της εφαρμογής Skype για κινητά.

Με πάνω από ένα δισεκατομμύριο Skype downloads σε κινητά μέχρι σήμερα, οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την PayPal απευθείας από την εφαρμογή Skype για να στέλνουν χρήματα απρόσκοπτα στο λεπτό – όπως, για παράδειγμα για ένα δώρο σε ένα μέλος της οικογένειάς τους στη χώρα τους ή και στο εξωτερικό.

Η δυνατότητα αποστολής χρημάτων μέσω της PayPal στο Skype ξεκινάει την λειτουργία της σήμερα για τους χρήστες της PayPal και του Skype στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστρία, το Βέλγιο, τον Καναδά, την Κύπρο, την Εσθονία, τη Φιλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, τη Λετονία, το Λουξεμβούργο, τη Μάλτα, την Ολλανδία, την Πορτογαλία, το San Marino, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία και την Ισπανία. Η εφαρμογή αρχικά θα είναι διαθέσιμη στους πελάτες του Skype που χρησιμοποιούν την τελευταία έκδοση του Skype για κινητές συσκευές iOS και Android.