ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

iPhone8: Απόψε στις 20:00 η παρουσίαση

iPhone8: Απόψε στις 20:00 η παρουσίαση

Οι φανατικοί «οπαδοί» της Apple θα έχουν επιτέλους στα χέρια τουςτο νέο και «επετειακό» iPhoneΧ

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες διαρροές, η Apple θα παρουσιάσει 3 νέα μοντέλα iPhone τα οποία θα είναι το iPhone 8 και iPhone 8 Plus που θα είναι η εξέλιξη του iPhone 7 και iPhone 7 Plus αντίστοιχα καθώς και το iPhone X το οποίο θα είναι το επετειακό μοντέλο της εταιρίας.

Το iPhone X είναι ριζικά διαφορετικό από τις υπάρχουσες συσκευές της Apple με προφανή σκοπό εκ μέρους του αμερικανικού κολοσσού να απαντήσει στον ανταγωνισμό που είναι ιδιαίτερα έντονος και κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Μία από τις βασικές διαφορές του iPhone X από τα υπόλοιπα iPhone είναι η οθόνη. Το επετειακό μοντέλο έχει οθόνη 5,8 ιντσών με κυρτά άκρα, η οποία θα βασίζεται στην τεχνολογία OLED. Επίσης, έχει κεντρικό πλήκτρο (σ.σ. πρακτικά θα είναι «κρυμμένο» κάτω από την οθόνη με την αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος να στην πίσω πλευρά, έχει, όμως, αναγνώριση προσώπου και θα υποστηρίζει και ασύρματη φόρτιση. Επίσης, το σώμα της συσκευής είναι από γυαλί αντί για αλουμίνιο που χρησιμοποιείτο τα τελευταία χρόνια.

Η άλλη μεγάλη διαφορά θα είναι η τιμή, καθώς το iPhone X εκτιμάται πως θα κινηθεί σε επίπεδα άνω των 1000 ευρώ, ενώ επιπλέον θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα είναι διαθέσιμο σε μεγάλες ποσότητες τουλάχιστον κατά τις πρώτες εβδομάδες. Κάτι που σημαίνει ότι είναι πού πιθανό να αργήσουμε να το δούμε στην Ελλάδα.

Τα νέα μοντέλα iPhone θα διαθέτουν, σύμφωνα με τις διαρροές πάντα, τεχνολογία αναγνώρισης προσώπων, η οποία θα λειτουργεί ως σύστημα ξεκλειδώματος της συσκευής, ενώ παράλληλα θα είναι σε θέση να αναγνωρίζει τις «γκριμάτσες» που κάνει ο κάτοχός του και να τις μετατρέπει σε emoji.

Δείτε το νέο iphonex




Σχετικές ειδήσεις