ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Οι Anonymous Greece «έντυσαν» τον Ερντογάν γυναίκα (Pics)

Οι Anonymous Greece «έντυσαν» τον Ερντογάν γυναίκα (Pics)

Χάκαραν τουρκική ιστοσελίδα και γελοιοποίησαν τον «Σουλτάνο».

Διαδικτυακή επίθεση εξαπέλυσε η ελληνική ομάδα χάκερ Anonymous Greece στην επίσημη ιστοσελίδα του τουρκικού δήμου «Καζίμ Καραμπεκίρ» της επαρχίας Ερζουρούμ (kazimkarabekir.bel.tr) παραποιώντας το περιεχόμενο με πολλές και διαφορετικές αναρτήσεις κατά του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στην πρώτη ανάρτηση που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα του Δήμου οι Anonymous Greece κατηγορούν τον Ερντογάν ως ψεύτη, ενώ στη δεύτερη έχουν παραποιήσει τη φωτογραφία του Τούρκου Προέδρου, εμφανίζοντας τον βαμμένο ως γυναίκα με κραγιόν, ρουζ και σκουλαρίκια, ενώ στο φόντο της φωτογραφίας εμφανίζεται η σημαία του «ουράνιου τόξου», σύμβολο της LGBTQ κοινότητας, συνοδευόμενη από τη λεζάντα: «Είμαι ο Ερντογάν και είμαι περήφανος gay».

anonymous 2



Ανάμεσα σε άλλες αναρτήσεις οι Anonymous Greece παρουσιάζουν τον Ερντογάν ως «Δράκουλα» με τη λεζάντα: «Γεια σας είμαι ο Ερντογάν και είμαι ένας γέρος ψεύτης», ενώ σε άλλη φωτογραφία απεικονίζεται να βγάζει τη μάσκα του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), με τη λεζάντα: «Ο Ερντογάν παίζει βρώμικα παιχνίδια με τον ISIS. Ο Ερντογάν βοηθά τους Κούρδους εναντίον του ISIS; Όχι, ο Ερντογάν σκοτώνει τους Κούρδους και βοηθά το ISIS. Ερντογάν είσαι ψεύτης».

anonymous 3


Δείτε τη σχετική ανάρτηση των Anonymous Greece στη σελίδα τους στο Facebook με την οποία αναλαμβάνουν την ευθύνη για το διαδικτυακό τους “deface”.



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις