ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Όταν το «Hearthstone Championship Tour» έρχεται στην οθόνη σου

Όταν το «Hearthstone Championship Tour» έρχεται στην οθόνη σου

Στην Ελλάδα το κοινό των eSports έχει ήδη αυξηθεί με ποσοστό περίπου 19% από τον προηγούμενο χρόνο, ενώ τα έσοδα από τα ηλεκτρονικά αθλήματα στην Ευρώπη αναμένεται να αγγίξουν τα 345 εκατομμύρια δολάρια μέσα στο 2018.

Αυτό σημαίνει πως όσο οι Millennials –το βασικό κοινό του gaming στην Ευρώπη- θα περνούν όλο και περισσότερες ώρες καθημερινά μπροστά από την οθόνη τους, τόσο τα παγκόσμια τουρνουά στο είδος θα ανεβαίνουν levels.

Ωστόσο, τα τουρνουά των αγαπημένων τους ηλεκτρονικών παιχνιδιών δεν παρακολουθούν μόνο οι gamers. Για αυτό άλλωστε και η πορεία των eSports είναι ανοδική τα τελευταία χρόνια. Ευτυχώς λοιπόν, η ζωή (ή αλλιώς η παρακολούθηση του αγαπημένου μας τουρνουά) έχει γίνει πολύ πιο εύκολη με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως το Stoiximan.gr, οι οποίες έχουν φροντίσει να συμπεριλάβουν στις αγορές τους τα μεγαλύτερα τουρνουά στον κόσμο. Gamers (και μη) λοιπόν, του κόσμου, ενωθείτε! Μερικές μόνο ημέρες πριν τον τελικό του «Hearthstone Championship Tour» στο Amsterdam, το Stoiximan.gr μας καλεί να ζήσουμε μαζί την πολλά υποσχόμενη εμπειρία της τετραετής ιστορίας του παιχνιδιού.

Από το Δεκέμβριο του 2016, χιλιάδες παίκτες ανά τον κόσμο κατέβαλαν σημαντική προσπάθεια προκειμένου να μαζέψουν τους πολυπόθυτους «Hearthstone Championship Tour» points, οι οποίοι οδήγησαν τους παίκτες σε τρία μεγάλα τουρνουά. Οι τέσσερις φιναλίστ των κορυφαίων τουρνουά που έγιναν μέσα στο 2017 στις Μπαχάμες, τη Σανγκάη και το Λος Άντζελες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις 22 Ιανουαρίου στο «Center Beurs van Berlage» στη βροχερή ευρωπαϊκή πόλη του Amsterdam. Τα highlights της συνάντησης αυτής θα είναι οι παρουσίες του κάθε παίκτη που μάζεψε τους περισσότερους πόντους σε κάθε γεωγραφική περιφέρεια του πλανήτη. Ο «god grinder» Sintolol θα εκπροσωπήσει την Ευρώπη, ο ιδιοφυής Muzzy την Αμερική, το «θωρηκτό» Tom60229 το Asia Pacific region και ο πανταχού παρών, OmegaZero την Κίνα.

Δεν ξέρω τι λες εσύ, όμως εγώ δεν πρόκειται να χάσω ούτε λεπτό από το δυνατότερο τουρνουά στην ιστορία του Hearthstone, αφού οι παίκτες του είναι πραγματικά «superstars» του gaming. Διότι, εκτός από τους κορυφαίους τέσσερις φιναλίστ, στο «Hearthstone Championship Tour», συμμετείχαν και οι Purple, Surrender και JasonZhou. Η Ευρώπη με τη σειρά της, φέρνει ακόμη πέντε από τους πιο διακεκριμένους παίκτες του κόσμου, τους ShtanUdachi, Hoej, Kolento, Neirea και Orange, ενώ το ρόστερ κλείνουν το wonderkid Fr0zen, ο στωικός SamuelTsao, ο «πρωτάρης» DocPwn και ο πλέον αγαπημένος του κοινού, Ant. Οι 16 αυτοί παίκτες θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων και στην επόμενη φάση θα περάσουν οι δύο κορυφαίοι του κάθε ομίλου. Κάπως έτσι, φύγαμε για το knockout των ημιτελικών όπου θα στεφθεί ο παγκόσμιος πρωταθλητής που θα κερδίσει ένα χρηματικό έπαθλο 250.000 δολαρίων και 20 «HCT» points για τη σεζόν του 2018!

Μπορεί το Hearthstone να μην είναι το διασημότερο multi-player game στην ιστορία του gaming, αλλά είναι σίγουρα ένα πολύ δυνατό και δύσκολο collectible card game, από μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής παιχνιδιών στον χώρο, Blizzard Entertainment. Το Stoiximan.gr λοιπόν, φροντίζει να μην χάσεις λεπτό από το «Hearthstone Championship Tour», καθώς προσφέρει αποδόσεις για τη νίκη όλων των παικτών αλλά και μια πληθώρα ειδικών στοιχημάτων. Μείνετε συντονισμένοι γιατί αυτό το τουρνουά αναμένεται το καλύτερο στην τετράχρονη ιστορία του παιχνιδιού! Θα πάρει το έπαθλο και τους πόντους ο εκπρόσωπος της Ευρώπης ή να περιμένουμε να κάνουν οι Ασιάτες την έκπληξη;

Μπορεί ο τελικός να γίνει στις 22 Ιανουαρίου, όμως η πραγματική δράση θα ξεκινήσει στις 18 Ιανουαρίου live στο twitch.tv/playhearthstone
Μείνετε συντονισμένοι!