ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πέντε πασχαλινά δώρα που όλα τα μεγάλα παιδιά θα λατρέψουν

Πέντε πασχαλινά δώρα που όλα τα μεγάλα παιδιά θα λατρέψουν

Θυμάμαι σαν χθες την τελευταία φορά που ο νονός μου με επισκέφτηκε για να μου δώσει την πασχαλινή μου λαμπάδα.

Η χαρά μου ήταν μεγάλη διότι μου είχε φέρει ό,τι ακριβώς του είχα ζητήσει. Εκείνο που δεν μπορούσα να φανταστώ, ωστόσο, καθώς βίωνα εκείνη τη χαρούμενη στιγμή ήταν πως την επόμενη χρονιά θα έπαυα να είμαι το «αγαπημένο βαφτιστήρι». Βλέπετε, το Πάσχα του 1995 έγινα 15 ετών και όλοι (και κυρίως οι νονοί μου) έκριναν πως ήμουν πια αρκετά μεγάλη για να παίρνω δώρα, λαμπάδες και… σοκολατένια αβγά.

Αυτός είναι, μάλλον, ο λόγος που παρά το γεγονός ότι έχω αποκτήσει πλέον τη δική μου οικογένεια, κάθε Πάσχα αισθάνομαι μια βαθιά ανάγκη να κάνω ένα καλό δώρο στον εαυτό μου. Οι πασχαλινοί «πειρασμοί» είναι πολλοί και σε κάποιες περιπτώσεις, είναι δύσκολο να αντισταθώ. Όταν κάνω, λοιπόν, τις καθιερωμένες εξορμήσεις μου στα καταστήματα ή όταν «σερφάρω» στο Διαδίκτυο για να βρω τα πασχαλινά δώρα για το δικό μου βαφτιστήρι, δεν παραλείπω να βάλω στο καλάθι των αγορών μου κάτι για εμένα αλλά και τα υπόλοιπα… μεγάλα παιδιά της ζωής μου. Με λίγα λόγια, γίνομαι η νονά του εαυτού μου και της παρέας!

Επειδή, λοιπόν, το Πάσχα είναι η πιο σημαντική γιορτή του Χριστιανισμού και σίγουρα η πιο μεγάλη γιορτή της αγάπης, αξίζει να το εκμεταλλευτείτε για να μοιράσετε χαρά σε εσάς και τους αγαπημένους σας. Για να στεφθούν με επιτυχία οι αγορές σας, τρεις είναι οι παράγοντες που έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα: Τα γούστα σας, οι τάσεις που επικρατούν και οι τιμές. Εμείς το ψάξαμε το θέμα και καταλήξαμε ήδη σε πέντε ξεχωριστές ιδέες για πασχαλινά δώρα που το σίγουρο είναι πως θα ικανοποιήσουν και τον πλέον απαιτητικό παραλήπτη.

Για τον λάτρη της τεχνολογίας (και των selfies)

Το πιο πιθανό είναι πως είτε εσείς είτε κάποιο μέλος της παρέας σας (αν όχι όλα), λατρεύετε την τεχνολογία και φυσικά, τις selfies. Δεν υπάρχει, λοιπόν, καλύτερη αφορμή από το Πάσχα για να κάνετε ένα tech δωράκι. Τα «έξυπνα» τηλέφωνα είναι και θα είναι μια «δυνατή» επιλογή και τη σεζόν που διανύουμε, δύο είναι τα κινητά για τα οποία όλοι μιλούν και θα σας ικανοποιήσουν, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και τιμής: Το Xiaomi Redmi Note 4X και το Samsung Galaxy A8.

m1

Το πρώτο είναι ένα υψηλής ποιότητας 4G Smartphone με λειτουργία Dual Sim, ιδανικό για φωτογραφίες, selfies και βιντεοκλήσεις, ενώ το δεύτερο πρόκειται για μία εξαιρετική συσκευή για high-end χρήστες, με οκταπύρηνο επεξεργαστή και Dual Front Camera. Σίγουρα αξίζει να τα «τσεκάρετε».

m2



Το καλύτερο gadget για τον αθλητικό τύπο της παρέας

Δεν υπάρχει λάτρης των σπορ που να μην τρελαθεί από τη χαρά του, όταν πιάσει στα χέρια του μια action camera. Θα την παίρνει μαζί του παντού και θα τραβάει με αυτή εκπληκτικές λήψεις 360 μοιρών σε σούπερ ανάλυση για να σας τις δείχνει και να τον θαυμάζετε. Στην περίπτωση, δε, που αγαπάει και τα social media, τότε σίγουρα θα χαρεί την Action Camera Nilox Evo, αφού με τη δωρεάν εφαρμογή της Nilox για τα smartphones, θα μπορεί να μοιράζεται όλο του το υλικό στο Διαδίκτυο και ίσως, να γίνει το επόμενο, μεγάλο «αστέρι» του YouTube.

m3



Το τέλειο δώρο για τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις

Αυτό το δώρο το ήθελα εδώ και καιρό και φέτος το Πάσχα, αποφάσισα να το αποκτήσω. Είναι ό,τι πρέπει για τις ανοιξιάτικες εξορμήσεις μου και αν είστε και εσείς λάτρεις της φωτογραφίας και της Φύσης, αξίζει να το βάλετε στη λίστα σας. Ο λόγος για τη Nikon D3400. Είναι μικρή, ελαφριά και ταυτόχρονα ισχυρή οπότε θα την έχετε μαζί σας παντού και θα βγάζετε καταπληκτικές φωτογραφίες για το Instagram και φυσικά, το οικογενειακό σας άλμπουμ. Αν θέλετε όλο το «πακέτο», να θυμάστε πως αυτό το Πάσχα θα τη βρείτε στα Public με την ειδική τσάντα μεταφοράς Nikon, το τρίποδο Hama και το δικό της σετ καθαρισμού.

m4



Τι να πάρετε στη φίλη που είναι όλη την ημέρα στους δρόμους

Για τη φίλη που τρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ για να προλάβει τα πάντα, δεν υπάρχει καλύτερη ιδέα για πασχαλινό δωράκι από ένα «gadget» που θα τη συντροφεύει κάθε ώρα και στιγμή και θα τη βγάζει σε χρόνο «ντετέ» από τη δύσκολη θέση. Αυτό είναι το Asus VivoBook. Μικρό, πρακτικό, δυνατό και «2 σε 1» (ναι, είναι laptop και tablet μαζί), θα τη βγάλει ασπροπρόσωπη στη δουλειά και στα ταξίδια. Θα το βάζει στην τσάντα της και θα στέλνει τα email της όπου κι αν βρίσκεται ή θα παρακολουθεί τις εξελίξεις στον κόσμο (ή τη μόδα) όσο περιμένει να ξεκινήσει το επόμενο ραντεβού της.

m5



Το tech «παιχνίδι» για τον φίλο που θα είναι για πάντα παιδί

Και επειδή σε κάθε παρέα υπάρχει ένας φίλος που αρνείται να μεγαλώσει, βρήκαμε το κατάλληλο δωράκι και για εκείνον. Σίγουρα όλοι κρύβουμε μέσα μας ένα παιδί, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις αυτό το παιδί θέλει να… «παίζει» συνέχεια και τι καλύτερο δώρο υπάρχει για εκείνο από ένα τηλεκατευθυνόμενο drone με 4K κάμερα; Δες το DJI Mavic Air που ανακαλύψαμε και θα καταλάβεις γιατί όλα τα μεγάλα παιδιά θα θέλουν να το αποκτήσουν αυτό το Πάσχα.

m6



Ναι, το Πάσχα δεν ανήκει μόνο στα βαφτιστήρια και αυτό σημαίνει ότι εκτός από το καθιερωμένο πασχαλινό αυγό, αξίζει να κάνετε και εσείς ένα καλό δώρο στον εαυτό σας και τους φίλους σας. Επισκεφτείτε, λοιπόν, αυτές τις ημέρες ένα κατάστημα Public για να πάρετε το δωράκι για το βαφτιστήρι αλλά και το δικό σας και φυσικά, να νιώσετε ξανά παιδιά!