ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στην Digital Expo 2018 θα βιώσετε μια μοναδική Virtual Reality εμπειρία!

Στην Digital Expo 2018 θα βιώσετε μια μοναδική Virtual Reality εμπειρία!

Με την τεχνολογία να έχει γίνει πλέον μέρος της ζωής μας και τα social media να αποτελούν σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, το σίγουρο είναι πως η ψηφιακή εξέλιξη είναι ένα θέμα που μας αφορά όλους, τόσο σε επίπεδο επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό.

Από την Εικονική Πραγματικότητα στα e-sports και τις εφαρμογές επαυξημένης πραγματικότητας και από το Instagram με τους δημοφιλείς influencers στο YouTube με τους περισσότερους από 1,8 δισ. μηνιαίους χρήστες. Οι τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της τεχνολογίας -και δη σε ελληνικό επίπεδο- «δείχνουν» πως ζούμε ήδη στην ψηφιακή εποχή, στην εποχή του Augmented και του κυρίως, Virtual Reality. Πράγματι, με τους χρήστες των εφαρμογών και προγραμμάτων Εικονικής Πραγματικότητας να αυξάνονται συνεχώς και την τεχνολογία VR να κερδίζει συνεχώς έδαφος και να εξελίσσεται, ο τρόπος που εργαζόμαστε, διασκεδάζουμε και συνδιαλεγόμαστε αλλάζει σταδιακά και οι εμπειρίες μας αναβαθμίζονται και γίνονται μέρα με τη μέρα λίγο πιο digital.

Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι, λοιπόν, το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη Digital Expo 2018 powered by Stoiximan, τη μεγαλύτερη συνάντηση Τεχνολογίας και Gaming στην Ελλάδα! Το ενδιαφέρον για τη διήμερη tech «γιορτή» στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου είναι μεγάλο με την προπώληση των εισιτηρίων να συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. Το γιατί μπορεί να το καταλάβει εύκολα κάποιος, ρίχνοντας απλώς «μια ματιά» σε όλα όσα περιλαμβάνει φέτος το digital «μενού» τόσο σε επίπεδο διασκέδασης όσο και σε εκπαίδευσης.

Η πιο tech «γιορτή» είναι γεγονός!

Βλέπετε, όσοι βρεθούν στις 29 και τις 30 Σεπτεμβρίου στο Περιστέρι θα έχουν -μεταξύ άλλων- την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ομιλίες και σεμινάρια από ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους εταιρειών τεχνολογίας, όπως η Nvidia και η Google για θέματα που ποικίλουν και σίγουρα ενδιαφέρουν το σύγχρονο ελληνικό διαδικτυακό κοινό, όπως το YouTube Gaming.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι τομείς του Virtual Reality και των e-sports αποτελούν δύο από τους βασικούς πόλους έλξης στη «δυνατή» digital αυτή «γιορτή» με την προσοχή των ενδιαφερομένων να στρέφεται σε περίπτερα όπως το Virtual Reality booth της Stoiximan. Πράγματι, όσοι βρεθούν στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και συγκεκριμένα στο περίπτερο της Stoiximan, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν την tech πλευρά της εταιρείας και να δοκιμάσουν την VR τεχνολογία που αναπτύσσει με στόχο να προσφέρει στο άμεσο μέλλον μια μοναδική εμπειρία στα μέλη της. Το στοιχείο αυτό δεν είναι τυχαίο αν αναλογιστούμε πως η εταιρεία επενδύει σταθερά στην ψηφιακή εξέλιξή της και τη δημιουργία των δικών της τεχνολογικών προϊόντων που παρουσιάζει φέτος στη Digital Expo -την οποία στηρίζει για 2η χρονιά.

Εκτός από την ταχύτατη ανάπτυξη των εφαρμογών ψηφιακής και επαυξημένης πραγματικότητας, ταυτόχρονα παρατηρείται η γιγάντωση μιας αγοράς που ακόμα δεν είναι γνώριμη σε πολύ κόσμο. Τα e-sports έχουν επαγγελματίες παίκτες που στηρίζονται από μεγάλους χορηγούς εκπροσωπώντας γνωστές ομάδες με φανατικό κοινό. Η αγορά μάλιστα αναμένεται να διπλασιαστεί στα επόμενα 5 χρόνια. Το ίδιο γίνεται και στην Ελλάδα με γνωστές ποδοσφαιρικές ομάδες να ιδρύουν τμήματα e-sports. Εμείς αξίζει απλώς να αναφέρουμε πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρχουν Tournaments με έπαθλα σε καινούριους τίτλους παιχνιδιών στα περίπτερα της Stoiximan και άλλων technology και gaming brands.

33

Είτε ανήκετε στην κατηγορία των Gamers, είτε θέλετε να βιώσετε μια μοναδική VR εμπειρία, να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε πλήρως αναφορικά με τις κυρίαρχες digital τάσεις (και μάλιστα από τους κορυφαίους ακαδημαϊκούς και εκπροσώπους εταιρειών τεχνολογίας), στη Digital Expo 2018 Powered By Stoiximan, Gaming και Τεχνολογία γίνονται ένα φέτος. Σίγουρα υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να επισκεφτείτε το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου και να συμμετέχετε και εσείς στην πιο μεγάλη και σημαντική tech «γιορτή» της χρονιάς.