ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Πώς να μην χάσεις ποτέ το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης

Πώς να μην χάσεις ποτέ το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης

Βήμα πρώτο: Σηκώνεις όλα τα μαξιλάρια του καναπέ και ελέγχεις κάθε γωνία.

Βήμα δεύτερο: Εάν χρειαστεί να ακολουθήσεις το βήμα δύο τότε πρέπει να γνωρίζεις πως η αποστολή σοβαρεύει. Στο βήμα δεύτερο βάζεις φαντασία, ψάχνεις όλο το σπίτι, ελέγχεις τα παιχνίδια των παιδιών ή του σκύλου, ελπίζεις σε ένα θαύμα. Έχεις ήδη αγχωθεί και χάσει την ψυχραιμία σου; Που είναι το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης;

Η σωστή ερώτηση είναι «γιατί χρησιμοποιείς ακόμη τηλεκοντρόλ τηλεόρασης;» και η σωστή απάντηση «Το smartphone σου είναι τώρα το τηλεχειριστήριο σου». Εσύ που αναζητάς την απόλυτη εμπειρία τηλεόρασης μεταμόρφωσε το κινητό σου σε τηλεχειριστήριο και απόλαυσε τα αγαπημένα σου προγράμματα με μόνη αποστολή να βρεις ποια λιχουδιά θα συμπληρώσει την λατρεμένη σου συνήθεια.

Αν είσαι συνδρομητής της WIND VISION, της πρώτης υπηρεσίας Android TV στην Ελλάδα, τότε μπορείς να έχεις αυτή τη «διευκόλυνση» αφού διαθέτει έναν προηγμένο αποκωδικοποιητή που μπορεί να το υποστηρίξει. Πως; Απλά και εύκολα, κατεβάζοντας την Android TV remote εφαρμογή (Android / iOS) στην συσκευή σου. Έτσι το κινητό σου λειτουργεί και ως τηλεκοντρόλ -που δεν χάνεις εύκολα- και είσαι έτοιμος να διαλέξεις κανάλι.

Και αν είσαι παραδοσιακός τύπος και δεν μπορείς να αποχωριστείς το συγκεκριμένο αξεσουάρ, τουλάχιστον κάνε τη σωστή επιλογή. Βάλε τη συνδρομητική υπηρεσία τηλεόρασης της WIND και εκτός από πρόσβαση σε ένα ατελείωτο κόσμο περιεχομένου από 60 και πλέον συνδρομητικά κανάλια και άπειρες εφαρμογές που μπορείς να κατεβάσεις από το Google Play store, μπορείς με το κομψότατο τηλεχειριστήριο της WIND VISION πατώντας απλά το ειδικό κουμπί Netflix να έχεις άμεση πρόσβαση στο εξαιρετικό περιεχόμενο σειρών όπως House of Cards, Stranger things, Narcos, The punisher και τόσες άλλες, εκπομπών, ντοκιμαντέρ, stand-ups, παιδικό περιεχόμενο και ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους και μενού.

Τελευταίο βήμα: Καθίστε αναπαυτικά, είστε έτοιμοι να εξερευνήσετε και να απολαύσετε κανάλια όλων των ειδών έχοντας την τηλεόραση στο χέρι. Αποστολή εξετελέσθη!